M.A.C // Modesty

By | 16:11 28 comments
Ja hoor, mijn tweede MAC aankoop is een feit, once you go MAC, you never go back. Ik vond Candy Yum Yum echt geweldig, ik hoef hem bijna niet bij te werken! Dus al een tijdje was ik opzoek naar een my lips but better kleurtje die wel goed bij me staat. Naar een beetje zoeken op internet wist ik dat ik MAC Modesty moest proberen.


 Ik heb nog nooit echt een nude kleurtje gevonden die mij echt goed stond, maar voor school en voor neutrale of juist heftige ooglooks wil ik toch wel graag een nude kleurtje. Ik weet dat ik wel een kleur moet zoeken die donkerder of dezelfde kleur als mijn lippen hebben.
Ik heb bij de MAC counter de kleur Modesty opgebracht en zo de hele dag de stad rondgelopen, een vriendin van me vond hem mij supergoed staan, dus ik besloot terug te gaan om hem te kopen. Ook de verkoopster zei dat ik de kleur heel goed kon hebben. Dus zonder spijt nam ik de MAC Modesty mee naar huis!
Zoals elke lippenstift zit hij in een zwart omhulsel, het is jammer dat je van de buitenkant de kleur niet kan zien bij deze lipsticks, wel staat de naam op de onderkant.
 En de kleur, een nude, maar vooral een my lips but better kleurtje zonder shimmer. Nude met shimmer vind ik echt verschrikkelijk. Het is een cremesheen lipstick en hij voelt lekker vet aan op de lippen, maar blijft prima een paar uurtjes op zijn plek zitten. Ook na het eten en drinken hoef je hem (bijna) niet bij te werken.
 De swatch: Mooi nude, bijna oudroze, maar absoluut niet te licht!
 En de kleur op mijn lippen, hier had ik zelfs net gedronken en heb ik hem niet meer bijgewerkt!
Hoe vinden jullie deze kleur?

28 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wat een mooie kleur ook! En ik begrijp je helemaal, once you go MAC you never go back.. Zit eraan te denken om een koraal kleur te kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur, ik ben alleen te bang dat het iets te licht is voor mijn huidskleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie nude kleur, staat je echt prachtig. Fijn ook dat de lipstick lang blijft zitten :) Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een leuk nude kleurtje!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw, wat een prachtige kleur. Die zou ik ook wel willen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, moest echt lachen om je woordgrapje 'Once you go Mac'. Ontzettend mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaa, deze is mooi!! Staat je super goed, dit zou ook dé perfecte lipstick voor mij zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is dit een mooi kleurtje zeg!
  Hij staat je echt mooi.
  Ik ben zelf echt fan van de lipsticks van M.A.C.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie keuze, zou hem zelf ook willen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een prachtige kleur, goede keuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze is zó mooi! Ik heb zelf Mac Creme Cup, lijkt er sprekend op.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo'n kleurtje moet ik ook nog hebben!

  Deze ziet er heel mooi uit!  www.style-chameleon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw prachtige kleur toch weer anders dan please me inderdaad!liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. prachtig kleurtje, echt voor elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauuw prachtige nude kleur. Die gaat op mijn verlanglijstje, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oooh wat mooi zeg! Ik ben ook op zoek naar een kleur als deze :-)

  BeantwoordenVerwijderen