Organize // Make-up your stash

By | 16:23 23 comments
Het blijft een lastig klusje, je make-up organiseren... Zowel met veel als weinig make-up. Je dagelijkse make-up moet sowieso binnen handbereik liggen. Laatst ontdekte ik een site met ontzettend leuke make-up organizers, namelijk Make-Up your stash. Ik kreeg een mooie organizer binnen om mijn dagelijkse make-up in te bewaren. De organizer is onwijs leuk en schattig en neemt maar weinig ruimte in beslag.
 De organizer kwam netjes verpakt in een doos binnen. Hij heeft twee lades en je kunt er sowieso zes lippenstiften bovenop in kwijt. Hij is in te delen zoals je dat zelf wilt.
 Mijn Naked palettes gebruik ik dagelijks en die passen er mooi bovenop. Samen met mijn foundation die onmisbaar is heb ik deze bovenop gezet. In de lades zitten nog een paar kleine palletjes die ik vaak gebruik en een paar mono oogschaduwen.
 Bovenop heb ik zes van mijn meest gebruikte lippenstiften staan, in de vakjes daarachter passen mijn twee mascara's die ik dagelijks gebruik en mijn wenkbrauw en oogpotlood.
 Zoals je ziet op de onderste foto's kan ik zelfs nog wel meer kwijt in de lades, ik vind dat er meer in past dan ik had verwacht.
 Ik vind dat doorzichtige plastic altijd supermooi, je ziet precies wat er in zit en het staat netjes!
 Mocht je ook iets zoeken om je make-up in op te bergen dan vind ik dit zeker een aanrader, het ziet er mooi uit en is makkelijk in gebruik. Je kan er ook best veel in kwijt. Natuurlijk hoef je er niet beslist make-up in te doen, maar is het ook leuk als sieradenopberger of misschien nog andere dingen. Er zijn verschillende opbergers, voor zowel make-up als nagellak.
Deze organizer kostte €24,95,- en is te koop bij www.make-up-your-stash.nl

23 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Heel schattig! Voor mij alleen iets te klein ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor Ypie! Ik heb er zelf ook een paar, echt top die organizers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, echt super mooi. Ik heb nog helemaal geen organizer voor mijn make-up, stop het nu meestal in een make-up tasje, of stal het mooi uit in mijn kast. Met make-up moet ook gepronkt worden toch?;) Maar ik vind deze organizer echt super mooi, ik ben verliefd en wil hem ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is handig, in een tasje is het zo rommelig. Leuke tip, dankje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ik zou dit niet netjes kunnen houden, na 1 dag ligt volgens mij alles bij de organizers :')

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is echt een perfect klein soort van kasje! super leuk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi, zoiets zou ik ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook een aantal van zulke organizers.
  Je hebt trouwens een mooie collectie haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie make-up organiser! Leuk in gedeeld...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, hij is echt prachtig! Een hele mooie manier om je make-up op te bergen. Ik vind die Clear Cube zo mooi, maar die zijn wel echt duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoe mooi opgeborgen. Mijn stash zit in plastic lades. Nuja, het is netjes, maar niet zo mooi zoals bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie opberger! Ik ben gek op doorzichtige make-up opbergers; je kan erdoor heen zien wat erin zit dat vind ik erg handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er superleuk uit zo! Misschien ga ik ook zoiets een keer kopen, wel heel handig (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohlala deze is leuk én ook nog eens heel erg handig. Ik heb er zelf twee van 't Kruidvat en Action, maar die kun je alleen gebruiken voor een paar kwasten en lippenstiften en de rest van je make-up moet je dan weer ergens anders opbergen, een beetje jammer. X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeeh dit is ook wat ik al een tijdje zocht! Hij is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat ontzettend leuk zeg!!! ziet er ook goed uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke site heb je een wat een orineel lay out!
  Ik ben echt jaloers op je make-up stash, ik wil ook graag een naked palette, het liefst de 3e maar geen idee hoe ik er aan kom.. waar hem jij hem gekocht?
  Ik ben je nieuwste Bloglovin' volgster

  xoxo Mireille
  dresslikemi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik zou heel graag een iets grotere variant willen, maar altijd als ik denk ik ga er een bestellen, schiet me te binnen van dat geld kan ik ook weer make-up kopen, vind ze namelijk best duur. Hoezo make-up verslaafd xd

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk ingericht! Ik heb die site wel vaker voorbij zien komen op andere blogs.
  Als ik daar iets zou kopen zou het een nagellakrek zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen