Personal // You're on my heart just like a tattoo

By | 16:04 28 comments
Ik heb hier nog nooit een item over gemaakt, terwijl het wel iets is waar ik al een poosje heel blij mee ben, namelijk mijn tattoo! Op mijn 22e verjaardag op 31 oktober heb ik mijn eerste tattoo laten zetten. Al vanaf mijn 16e wilde ik graag een tattoo op deze plek, maar ik wist nooit wat ik daar nou precies wilde. Totdat ik het zeg, het zinnetje: Que sera, sera, het betekend what will be, will be. En dat is een zin die mijn moeder altijd gebruikt als iets tegenzit, toen ik een klein kind was en iets zat tegen dan zei ze altijd: wat zo zijn moet, dat moet zo zijn. Dus gelijk wist ik het, dit wordt mijn eerste tattoo. Ik wilde dat hij niet perfect strak zou zijn, het moest lijken alsof hij handgeschreven was, dus de letters zijn niet gelijk en dat vind ik zelf heel mooi.
 Zoals ik net al zei, dit is mijn eerste tattoo en hier blijft het niet bij (laat mijn vader dit niet horen). Het klopt wel dat het verslavend werkt. Ik liep sowieso al met meerdere tattoo ideeën, maar nu de eerste er zit weet ik zeker dat er een tweede tattoo komt. Natuurlijk is er de kans dat je spijt gaat krijgen, maar ach, dat risico neem ik. Tot nu toe heb ik alleen maar positieve reacties gehad. Deed het pijn? Nee, dat viel hartstikke mee, maar lekker voelt het ook niet. 
Mijn tweede tattoo komt op mijn rug en worden drie vogeltjes, als in een drie eenheid. Het gaat iets worden zoals dit:
Klein en subtiel dus, persoonlijk hou ik niet van grote opvallende tattoo's, al vind ik het soms bij anderen heel mooi staan!
Nog een beetje inspiratie voor jullie:
 Heb je zelf ook tattoo's of wil je ze graag? Ik zou in ieder geval geen overhaaste beslissing nemen. Ik heb zes jaar met dit idee rondgelopen en dat vond ik lang genoeg om het zeker te weten, haha! Met de volgende wil ik denk ik nog een halfjaartje wachten, als ik hem dan nog wil dan komt hij er zeker!

28 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ik vind het wel altijd heel erg mooi, vooral de subtiele mooie simpele tattoo's die jij hierboven laten zien! Alleen ben ik zelf veel te bang om het te doen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw tattoo is zo mooi! Een tattoo op je schouderblad vind ik ook altijd erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie tattoo met een mooie betekenis! Het schouderblad vind ik ook een mooie locatie ervoor! Ik houd persoonlijk ook meer van subtiele tattoos. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem mooi! Heel subtiel en het heeft een prachtige betekenis (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow heel mooi! ik zou best een tattoo willen ik zou alleen niet weten wat precies, ik vind op de enkel ook altijd wel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie tattoo heb je! Heel subtiel. Leuke inspiratie. Ik volg je nu.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb geen tattoo, als ik er een zou nemen wil ik hem denk ik op mijn hand of op mijn zij, en dan iets subtiels. Mooie tattoo!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie tattoo heb je =) !!
  Tattoo's zijn inderdaad erg verslavend maar wel belangrijk om er goed over denken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je tattoo is prachtig! En ik ben zelf ook gek op kleine, vrouwelijke tattoos. Ik weet op welke plekken ik tattoos wil (pols en tussen mijn schouderbladen) alleen weet ik niet wat haha. Er is zoveel moois, vogeltjes vind ik heel mooi, maar een dreamcatcher is ook echt gaaf en past bij me qua idee. Alleen daarmee heb je dan het probleem dat je kleur 'moet' gebruiken, maar ik vind zwart-wit en abstract mooier. Zoveel twijfels! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het echt een geweldige tattoo, que sera sera vind ik een prachtige uitspraak. Mooi lettertype ook, heel gaaf. En er zit een mooi verhaal achter!
  Die vogeltjes vind ik ook best leuk, maar het is wel zo'n tattoo die héél veel mensen laten zetten in 2013/2014 (veertjes ook wel), het lijkt een beetje een trend en dan zou ik persoonlijk toch voor iets heel eigens gaan, net zoals dat prachtige 'que sera sera'. Maarja, da's mijn mening ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw mooie foto en je hebt een mooie tattoo ik hou van klein en subtiel! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige inspiratie, ik vind kleine subtiele tattoo's altijd erg bijzonder

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wauw, wat mooi. Mooie betekenis ook. Ik wil zelf graag een tattoo voor over mijn littekens, maar wit nog niet zo goed wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha wat grappig!! Heb net de hele avond tattoo plaatjes zitten kijken op tumblr en we heart it! Ik heb vorige zomer m'n eerste laten zetten en wil er ook eentje bij.. M'n vader weet het al en vindt het helemaal geweldig, maar ben een beetje bang voor m'n moeders reactie haha, de eerste was al niet al te best :p Mooie tattoo heb je, met een mooie betekenis! Vind dat echt mooi, een korte tekst op die plek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie inspiratie! Ik vind een kleinere tattoo wel mooi voor een vrouw. Te groot vind ik niks, dat is meer voor een man. Ik wil graag een quote op mijn schouder of iets met zwaluwen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind zulke soort tattoo's zo mooi! Ik wil zelf ook heel graag een tattoo maar ben er nog steeds niet uit wat ik nou precies wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw ontzettend mooi! Vooral van die kleine mooie dingetjes vind ik heel erg mooi! Hele mooie foto ook van jou (: En mooie tekst heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel erg mooi! Ik zelf heb er 6 :) ook allemaal klein en subtiel met ieder een eigen betekenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, ik vind dat ook erg mooi, kleine tatoo's maar met een grote betekenis. Mooi !
  Liefs Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie tatttoo!
  Ik vind die vogeltjes ook heel leuk.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lovely tattoos! So inspiring! Just found your blog and really like it! Would you like to follow each other on GFC, Facebook or bloglovin to stay in touch? Let me know, thanks!

  xx,
  www.mellowyellowblog.com

  BeantwoordenVerwijderen