Review // Essence Love me

By | 17:59 19 comments
De nieuwe collectie van Essence en Catrice ligt in de schappen en natuurlijk heb ik ook even wat ingeslagen. Ik ben gek op de budgetlipstick van Essence, de kleuren zijn vaak mooi en ze blijven lekker vet, wat ik fijn vind voor mijn droge lippen. Ik was eigenlijk nog op zoek naar een natuurlijke zachtroze kleur, maar geen nude, want dat staat mij niet. Ik zag bij Essence een nieuwe lippenstift liggen met de naam Love me.
Zoals je kunt zien is het een beetje een oudroze kleur, de verpakking vind ik er chic uitzien en zeker niet budget! Handig is dat je aan de buitenkant ziet welke kleur het is.
 Het is nummer 13, Love me. Ook aan de sticker kun je zien welke kleur het is.
 De swatch: Het is een mooi oudroze kleur die natuurlijk is, maar absoluut niet nude. Precies de kleur waar ik naar op zoek was. Op mijn lippen geeft hij een lichte glans, maar niet echt een shimmer. Het in bijna dezelfde kleur als mijn lippen, maar dan net iets donkerder, ik kan deze kleur net hebben en is mooi voor een neutrale look of als je ogen juist zwaar zijn opgemaakt. De lippenstift blijft lang zitten en is lekker vet, wel trekt hij een beetje in de lijntjes, vooral als je net als ik droge lippen hebt!
 Wat vinden jullie van de budget lippenstift van Essence? Heb je er zelf al veel?


19 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ik heb hem ook, ik vind het echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uhggg bij mijn Kruidvat hebben ze alleen oude zooi en kleine schappen :C morgen maar eens kijken als ik bij pa en ma ben! Verpakking iet er goed uit, ik ben benieuwd naar de rest van de kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een mooie kleur. Ik heb hem zaterdag ook gekocht en ik vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik laat Essence lipsticks meestal liggen, waarom weet ik niet, want deze ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh wow die is echt mooi! ik vind deze lipsticks ook erg fijn, maar vind het wel jammer dat ze afgeven op de tanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kleur! Ik heb best wel veel lippenstift van Essence!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem er sowieso al heel mooi uitzien, en de kleur is ook mooi! Ziet er goed uit, ik ga eens een kijkje bij de kruidvat nemen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij staat je wel erg mooi :) Ik heb zelf nog wel wat liggen (wat ik nog steeds moet reviewen), maar ik moet toegeven dat de lippenstiften van Catrice ook erg fijn zijn.

  xxx
  http://www.rockinheels.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie kleur! Ik ben ook nog op zoek naar een mooie neutrale kleur roze! Misschien dat deze ook iets voor mij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk kleurtje!!
  Staat je mooi.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, hier ga ik ook maar is naar opzoek!

  BeantwoordenVerwijderen