Review // Fake Bobbi Brown kwasten

By | 15:21 24 comments
Gister was mijn pakketje van Buy in coins er al. Ik had een lipstickhouder een een Bobbi Brown (fake) kwastenset besteld. Ik heb nog niet veel goede kwasten en voor deze prijs vond ik het het proberen wel waard. Het is een set met 24 kwasten van echt (geiten)haar. Ik heb ze nog niet gebruikt, dus ik kan nog niet zeggen hoe ze in gebruik zijn, wel hoe ze eruit zien en aanvoelen.


 Ze kwamen goed verpakt en in een mooi etui binnen, het etui stinkt wel een beetje naar plastic, maar niet extreem.
 Als je hem uitrolt zie je alle kwasten, alles zat verpakt in plastic, wel was de grote fan brush dubbelgeklapt, ik hoop dat dat er weer uit trekt.
 Eerst de kwasten die ik het minste zal gebruiken. Waarom een sponsapplicator? Die dingen zijn superonhandig en kan gelijk wel in de prullenbak. De gellinerkwast zal ik eens uit gaan testen, ik werk nooit met gelliner, maar het lijkt me soms wel handig. De wenkbrauwkwasten zullen ook wel van pas komen, maar niet dagelijk.
 Volgens mij zijn dit alle oogkwasten, ik mis nog een blendingbrush, gelukkig heb ik er zelf wel één. Sommige hiervan vind ik een beetje stug, maar dat is niet heel erg. Ik denk dat ik deze wel veel ga gebruiken.
 Waar zijn deze voor? Ook voor mijn ogen? Ik denk niet dat ik deze ga gebruiken, drie ervan zijn heel stug, misschien kan ik die gebruiken voor mijn lippen?
 En dan de gezichtskwasten, die zijn echt superzacht! En ik ben echt benieuwd hoe de fanbrush werkt! Van de helft hiervan weet ik niet waarvoor ik ze moet gebruiken haha, ik ga er wel even mee knoeien!
En alle kwasten, ik denk dat ik deze set wel veel ga gebruiken, ze zijn sowieso al heel mooi om te zien, haha!

Je kunt ze hier bestellen!

24 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. De fanbrush is handig voor fallout of om een knalkleur blush licht mee op te brengen, van de kleintjes zal er een een lipbrush zijn en de anderen kun je waarschijnlijk voor precisie werk gebruiken. De kwast die je een lippencil niemde bij de eerste foto lijkt meer op een eyeliner kwastje voor gelliner? Hopelijk heb je wat aan deze info. De gezichtskwasten vind ik er verder wel goed uitzien. Hopelijk heb je er plezier van! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk, hier heb ik wat aan! Ik heb het even aangepast! :) dankjewel!

   Verwijderen
  2. Super leuke blog trouwens, ik ga je followen! :)

   Verwijderen
  3. Dankjewel! ik ga zo jou blog ook even bekijken! :D

   Verwijderen
 2. Ziet er goed uit zeg! Toch mis ik in deze set een soort buffer brush en inderdaad de blending. Maar he, voor dat geld is het echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit. Ben erg benieuwd of het ook wat is. Toch jammer dat er altijd wel een paar kwasten bij zitten, die je nooit gaat gebruiken. Dat kwastje voor eyeliner gaat denk ik goed werken. Ik heb een soortgelijk kwastje van Catrice. Werkt ideaal met gel liner.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er goed uit hoor! :) Een vriendin van me is ook met deze set begonnen en ze zijn zeker prima om mee te beginnen! Ik raad je wel aan om als je echt nog meer met make-up wil doen, andere sets aan te schaffen. Na een aantal keer wassen staan de haren niet meer mooi en worden ze ook een beetje ruw helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik wil ook graag nog een mooie professionele set, helaas ben ik nog een arme student en heb ik het geld er nog niet helemaal voor over, maar ooit... hihi!

   Verwijderen
 5. Ze zien er mooi uit! Ben benieuwd hoe ze zijn als je ze gebruikt :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik denk dat die 4 kleine penselen voor je lippen zijn. erg mooie set xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijken me hele fijne kwasten om te gebruiken.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oeh lekker veel kwasten! ze zien er goed uit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow lijkt het zo of zijn alle oogschaduwkwasten hetzelfde? Ze lijken echt identical.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wou de prijs weten maar de link werkt niet.

  BeantwoordenVerwijderen