Review // Sleek Garden of Eden

By | 19:09 13 comments
Daar is hij dan eindelijk, na de vele verzoeken en zoals beloofd. Een review en swatches van het Sleek Garden of Eden palette. Lees verder als je benieuwd ben naar wat ik van het palette vind en een ooglook die ik er mee heb gemaakt.
Sowieso vind ik de verpakking van Sleek altijd een mooie uitstraling hebben; chic, maar toch vrolijk. Doordat alle verpakkingen ongeveer hetzelfde zijn vind ik het al leuk staan in mijn kast, haha! Door naar de inhoud, want daar gaat het om.
 Het palette doet zijn naam eer aan, het zijn de kleuren die je in je tuin ziet. Veel groen en bruin tinten, maar ook een paar paars tinten. Ik denk dat dit bij elke oogkleur mooi zal staan. Het palette bevat een paar matte tinten, maar zoals gewoonlijk bevatten de meeste kleuren shimmers, wat ik zelf persoonlijk ook het mooiste vind.

Door naar de swatches:
 Dit zijn de swatches van de bovenste rij, ik vind het op mijn arm toch altijd anders dan op mijn oogleden, door mijn lichte huidkleur vallen veel kleuren dan vaak weg, terwijl ik de kleuren er op mijn oogleden toch heel mooi uit vind zien. De een na laatste is wel wat minder gepigmenteerd en is een kleur die ik sowieso niet vaal zal gebruiken.
 Dan de tweede rij, met voornamelijk groentinten, de bruine tint is ook iets minder gepigmenteerd, maar alsnog wel erg mooi. De groentinten was ik heel nieuwsgierig naar, want ik hou echt van groentinten, de kleuren zijn goed gepigmenteerd en je kunt ze mooi op/af bouwen.

De ooglook:
 Hier heb ik de eerste vier kleuren van de tweede rij gebruikt en op mijn ogen vind ik ze supermooi en goed gepigmenteerd!

Wil je dit palette ook? Ik geef hier nog één weg!

13 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Mooooie ooglook!
  Staat je volgens mij heel erg leuk.
  Ik vind zelf de pigmentatie en beetje tegenvallen in vergelijking met andere Sleek producten helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ahw wat jammer, op mijn armen vond ik het ook minder, maar op mijn oogleden pakte het juist wel beter!

   Verwijderen
 2. mooie look heb je gemaakt! ik sla dit palette over want ik gebruik bijna nooit groen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iedereen is gek van dit palette heb ik al vernomen!
  Helaas vind ik net zoals Alissa dat de pigmentatie beter kon..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw wat heb je een mooie ooglook gemaakt!
  Ik heb deze ook besteld en ik ben er zelf ook heel nieuwsgierig naar.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh echt héél mooi ! Staat je erg goed trouwens ...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooie look ! Erg mooie pallete ook xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooi palette! je hebt er een frisse look mee gemaakt zeg, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. staat heel mooi bij je oogkleur heel gaaf liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw mooie look en prachtig palette! Mooie kleuren voor het voorjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi palette, en mooie look heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen