Review // Sleek Glo Bronze Baby

By | 18:05 17 comments
Laatst bestelde ik de Sleek Glo Bronze baby bij The makeup spot. Ik was heel nieuwsgierig hier naar, want ik hou van bronzers en highlighters en dit product zag er zo mooi uit! Lees snel verder als je benieuwd bent naar dit product.

 Deze face en body highlighter van Sleek heeft een beetje oudroze tinten, waar ik persoonlijk dol op ben. Hij bevat vijf kleuren op een rij van licht naar donker. Zelf kende ik dit product van Sleek niet en heb hem ook niet eerder in een winkel gezien (of ik keek er overheen).
 Zoals elke verpakking van Sleek is het weer een mooie matzwarte verpakking die chic oogt, ik heb de kleuren allemaal geswatcht en jeetje wat een pigment kwam er af, wel zoals we gewend zijn van sleek.
 Dit is het pigment wat er af komt als je er één keer met je vinger overheen gaat! Een nieuwe favoriet, dat zeker! Ik gebruik eigenlijk nooit blush, dus deze Sleek Glo zou wel eens iets kunnen zijn wat ik dagelijks ga gebruiken! Volgens mij zou je de kleuren uitzonderlijk zelfs wel als oogschaduw kunnen gebruiken, dit wil ik eens gaan testen. Ik hou wel van experimenteren met makeup!

De Sleek Glo Bronze baby heb ik hier besteld en kost €8,95.

Beetje jammer trouwens van de grauwe foto's, het is zo lastig foto's maken op sommige dagen! Ik verlang echt naar de lente!

17 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wauw het palette, de verpakking en het patroon: allemaal super mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel mooi uit! Zowel de kleuren, als de pigmentatie, als de verpakking zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel erg mooi uit! Ik was nog op zoek naar een mooie blush dus bedankt (;

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, prachtig! Lijkt me echt mooi staan! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw deze vind ik zo mooi! En voor een mooi prijsje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik weer eens in Groningen ben, ga ik zeker even kijken bij Beau of ze deze daar ook hebben. Hij is echt super mooi. Zou hem denk ik eerder als oogschaduw gebruiken in plaats van blush/bronzer. Ben benieuwd hoe hij staat op je gezicht (of ogen).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zie hem heel vaak liggen en verbaas me er altijd weer over hoe mooi 'ie is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauwiee!! Ik ben niet zo van de shimmer op m'n gezicht maar het ziet er echt mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw hele leuke kleurtjes! liefs
  en een goed weekend meis,x

  BeantwoordenVerwijderen