Something new // The Makeup Spot order

By | 15:32 23 comments
Stiekem heb ik dit al een tijdje binnen, maar ik heb de laatste tijd best veel inspiratie en artikelen klaar liggen dat ik dit artikel nog even heb uitgesteld. Ik heb laatst dus een bestelling gedaan bij The Makeup Spot. Ik wou vooral graag het Sleek Garden of Eden palette, toen heb ik dus ook één extra besteld voor mijn give-away (doe hier mee)! Maar ik heb ook nog twee andere dingen besteld, dus kijk snel mee naar mijn bestelling!

Als eerste de Sleek Glo in de kleur Bronze Baby, dit is een face en body highlighter met verschillende kleuren in één vlak. En de kleuren zijn echt prachtig en goed gepigmenteerd. Een review hierover komt binnenkort online!
 En nog een baked blush van Beauty Uk in de kleur Halo. Een mooie zachtroze tint. Normaal ben ik niet een grote blush fan, maar deze sprak me gelijk aan en ziet er mooi subtiel uit van kleur. Ik denk dat dit een prachtige lente/zomer blush is!
 En natuurlijk het Sleek Garden of Eden palette! Één voor mezelf en één om weg te geven! Ook hier komt snel een review van online te staan. Als je deze wilt winnen doe dan ook mee met mijn give-away!

Ik zag op deze site nog superveel leuke dingen, maar ik heb me maar ingehouden, want ik koop de laatste tijd echt te veel make-up! In November had ik nog niks van Sleek, nog heb ik 5 oogpalettes deze bronzer/highlighter en een contouring palette! Oeps!

23 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuke spulletjes. Vooral die blush van Beauty UK lijkt me erg mooi. Ga je daar ook een review van online zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke koopjes , die eerste blijft toch mijn favoriet :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow, super mooi! Zien er echt geweldig uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een mooie spulletjes! Die eerste high lighter heb ik ook. Wat een mooie is het he!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat palet is zo mooi, echt prachtige groene kleuren. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha ik heb ook nog niets van sleek maar dat komt ook doordat ze zoveel leuks hebben wat ik wel zou willen dat ik gewoon geen keuze kan maken, als ik dan straks een keuze maak zijn het waarschijnlijk gelijk 5 palletes :D Mooie aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie producten. Ik ben benieuwd naar de swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie aankoopjes! Ik vind die Glo van Sleek echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt mooi! Leuke post!

  www.mentrend.net

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, de kleurtjes van dat palette! :) Heel benieuwd naar een look daarmee. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die Bronze Baby palette vind ik erg mooi! En wat een mooie blog heb je trouwens, je lay-out is erg mooi! :)
  Liefs, Michelle

  PS: doe je al mee met mijn winactie? Ik mag een superleuke tas en beanie weggeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die kleurtjes van het palette zijn echt heel erg gaaf!
  Ben benieuwd hoe de kleuren je staan.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ZZiet er super mooi uit ! Echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Sleek<3 Love it!! Ik ben benieuwd naar een review ^^

  BeantwoordenVerwijderen