Tip // Action Ibiza bracelets

By | 14:55 28 comments
Een tijdje geleden werd er al veel geschreven over de setjes met Ibiza armbandjes die bij de Action te koop zijn, maar nu kwam ik gister bij de Action en toen zag ik van die brede Ibiza armbanden liggen, benieuwd waar ik het over heb? Lees dan verder!
Voor wie het ook nog niet wist van de setjes met Ibiza armbandjes: ik bedoel deze setjes met drie armbandjes, ze zijn verkrijgbaar in verschillende setjes en kleurtjes. Ze zijn zo leuk om bijvoorbeeld naast je horloge te dragen, het staat toch net iets vrolijker, ik hou daar zelf wel heel erg van!

Maar nu was ik gister weer bij de Action en toen zag ik deze Ibiza bracelets, ik had er nog niks over gelezen, maar ze zijn echt superleuk en stevig! Ook deze zijn in verschillende kleuren te krijgen, ik heb er vier meegenomen: de turquoise, de grijs/zilvere, de cremekleurige en de roze. Superleuk voor de lente en zomer en ik heb ze nooit zo goedkoop gezien. Al een tijdje zocht ik zulke armbanden, maar ik vond ze altijd vrij prijzig, nu koop je er vier of vijf voor de prijs wat normaal één kost! Superleuke deal dus!
De kleine setjes kosten geloof ik 89 cent en de grote armbanden kosten per stuk €2,99,-.

Ik vraag me trouwens nog af wat jullie graag op mijn blog (willen) zien. Ik ben benieuwd of mijn lezers graag andere dingen nog op mijn blog zien of verzoekjes hebben voor een item. Laat het me maar weten in een reactie, ik vind dat altijd wel leuk om te lezen en misschien ga ik er dan iets mee doen!

28 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. ik heb zelf alleen die met een engelenvleugel maar nu wil ik er nog wel meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay! Ze zijn erg leuk! Ik heb er ook een paar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie armbandjes en zo goedkoop!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw die zijn echt heel leuk, alleen ben bang dat ze groot zijn voor mijn smalle polsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh ik vind ze echt ontzettend leuk! De grote zijn niet verstelbaar zo te zien? Dat is dan wel weer jammer maar ze zien er wel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat wat een goeie tip! Ik ga morgen direct even langs de action! Ennee qua wat wij willen lezen: blijf vooral artikeltjes tikken die jij leuk vindt om te tikken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die grote armbanden zijn ook erg leuk zeg =) !
  Binnenkort maar even een bezoekje brengen aan de action !
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw die kleintjes zijn echt super!! Ik denk dat ik nog maar een keer naar de Action moet;)
  echt leuk! ik ben je gaan volgen!
  veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw echt super leuk! moet maar weer eens naar de Action geloof ik haha

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow wat een super leuke armbandjes! Hier wil ik binnenkort echt is na kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk die gekleurde armbandjes!

  Jules x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. bedankt voor de tip, ik ga morgen direct kijken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een supertoffe armbandjes, ik wist helemaal niet dat ze dit soort sieraden bij de Action hebben, gaaf! Ik vond de Action qua sieraden altijd een beetje zwak, maar dit is wel echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ze zijn echt leuk! Ik heb ook drie setjes, maar die brede armbanden heb ik nog niet gezien! Ik wil ze ook ;). Toevallig ben ik nu ook bezig met een artikel over de ibiza armbandjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Toevallig was ik vanmiddag bij de action en heb ik die turquoise gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, echt heel leuk :D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een schatjes!
  Heb ik weer een goed excuus om de action binnennte lopen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wauw ik moet echt binnenkort naar de action ik zie zoveel leuke dingen voorbij komen bizar!
  liefs www.rachelkromdijk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, wat een leuke armbandjes, dat word dit weekend even de action bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Goede tip! Ze zijn echt heel erg leuk, dus binnenkort maar weer een keer naar de action ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heb ik van de week aan mijn bezoekje Action gemist. Bummer!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hele leuke tip, mooi zijn ze! Toevallig ga ik morgen weer naar langs Action.

  BeantwoordenVerwijderen