FOTD // All in white

By | 17:33 24 comments
Weer een nieuwe look of the day! Vorige week had ik er geen tijd voor helaas, maar deze week wel! Het is een frisse lentelook geworden. Mijn ogen heb ik voornamelijk met wit en creme kleuren opgemaakt. Een dunne eyeliner en wat mascara, op de waterlijn heb ik een wit oogpotlood gebruikt, dit maakt je ogen namelijk groter en frisser. Voor mijn lippen heb ik een oranje/koraal kleurige lipstick van de Action gebruikt, lekker budget, maar sinds ik MAC gewend ben vind ik het niks meer! Mijn volgende wordt dus denk ik Vegas Volt. Op mijn wangen heb ik ook een peachy blush gebruikt en een vrij donkere bronzer.

24 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wauw, dit is echt een prachtige look meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige look!
  Echt mooi, staat jes uper

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je super :)
  Welke foundation en/of concealer gebruik jij? :D
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look! Heel fris, perfect voor de lente :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WOW jou ogen niet normaal! Super mooi!

  Er staat een leuke giveaway online waarbij je schoenen naar keuze kunt winnen :). Zou leuk zijn als je meedoet!
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat jou heel mooi !!! Groet Edwin.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je heel erg mooi; heel zomers :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke look en wat maak je de fotos mooi licht! Vond het erg leuk om jou gister te ontmoeten :) liefs, kim

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit je look! :) Ook zo lekker rustig

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, wat zie je er prachtig uit!!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen