Instadiary //

By | 17:16 14 comments
De Teeez lippenstift die ik heb gewonnen, daar komt deze week een review van online // Selfie met Deejay // Nog nooit zoveel blog bezoekers op een dag gehad // Outfitje // De schade na een dagje Groningen // Mijn nieuwe MAC Modesty // Swatches van de eBay lipstains, ik wil ze reviewen, maar ik denk dat ik dan echt een dag thuis moet blijven, aangezien de swatches er bijna niet meer af gingen // Vakantie, dus lekker een filmpje kijken op mijn kamer // Wow, het houdt maar niet op met de volgers, echt top! // Mijn nieuwe make-up organizer van makupyourstash // Selfie // Vannacht opstap met één van mijn beste vriendinnen, was een gezellige avond!

Wil je eerder mijn foto's zien? Volg me dan op Instagram!

14 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuke foto's!
  De mac producten heb je heel mooi gefotografeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's weer! Ben echt jaloers op MAC Modesty!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er leuk uit, mooie foto's en leuk dat je die lippenstift gewonnen hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke om te zien weer! Goed bezig met je followers! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke mac producten, leuk diary!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's, je laarsjes zijn echt super mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Mooie spulletjes heb je geshopt, vooral je schoenen ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's :) Ben heel benieuwd naar de mac!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je weer leuke foto's gemaakt meis!!
  Ik ben heel benieuwd naarje mac lipstick haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen