Kish.nl // Casio Roségold retro watch

By | 15:13 17 comments
Kennen jullie de website www.kish.nl? Zelf kwam ik laatst op deze site terecht en ze verkopen hier de meest uiteenlopende prachtige horloges. De horloges zijn er in verschillende prijsklassen en verschillende merken zoals Guess, Triwa, Timex, Esprit en nog ontzettend veel andere merken. Mijn oog was gevallen op het roségouden Casio horloge, hier had ik dan al een tijdje een oogje op.
 Het horloge kwam netjes verpakt in een doos binnen, over het horloge zat beschermplastic. En met het verzenden was het veilig verpakt. Ik had hem ook supersnel binnen, de volgende ochtend had ik hem namelijk al in huis.
 De kleur van het horloge is echt supermooi, hij is mooi mat roségoud en is gemakkelijk te combineren. Het is echt een eyecatcher vind ik zelf. De gouden en zilvere Casio horloges zijn ook erg mooi, hier kun je alle andere Casio horloges bekijken: http://www.kish.nl/Casio-horloges/
 Kijk dan hoe mooi de kleur is? Vooral voor de komende zomer is het prachtig bij wit of creme kleurige kleding en accessoires. Je kunt zelf alles instellen op het horloge. Het is wel heel handig om een digitaal horloge te hebben hoor, je ziet de preciese tijd en ik hoef niet meer mijn telefoon er bij te pakken om te kijken hoe laat het nou precies is.
 De achterkant: Het bandje is mooi dun en dus is het horloge mooi subtiel, maar toch ook opvallend, omdat hij zo apart is. Het bandje is gemakkelijk te verstellen en hij is gemakkelijk om en af te doen.
 De levering was echt supernetjes en snel, het horloge is prachtig! De horloges van Supertrash zijn ook echt geweldig, daar ben ik helemaal verliefd op! En dan vooral deze! Ik heb een dure smaak geloof ik, haha!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe horloge?


17 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Lijkt me fijn! Mooie foto's!
  liefs,
  tjalynepiennews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig horloge, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de gouden, maar deze is veel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi! Zelf ben ik ook erg dol op rosé gouden horloges <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is prachtig, vooral die matte kleur maakt het helemaal af! Hoe duur was hij (of kijk ik er nu echt langs)?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Ik vind rosé-goud echt prachtig. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke horloge, rosé goud is zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke horloge! Ik zelf heb er ook een van Casio ben er super blij mee! <3

  Er staat een leuke giveaway online waarbij je schoenen naar keuze kunt winnen :). Zou leuk zijn als je meedoet!
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg cool horloge! Gaaf die retro style :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh ik vind jouw foto van 16:23 28 zooo mooi Ypie, wat een plaatje! Ik weet niet zo goed wie (wat) ik mooier vind, jou of jouw horloge! Het is in ieder geval helemaal af zo!

  BeantwoordenVerwijderen