MAC // Heroine

By | 15:20 21 comments
Laatst ontdekte ik op internet de kleur Flat out Fabulous, helaas was deze nergens meer verkrijgbaar en leek hij toch wel een beetje op de kleur Candy Yum Yum, wat overigens een favoriet is. Ik was dus opzoek naar een paarse lippenstift. Ik houd wel van een beetje anders namelijk. Op de site van MAC Cosmetics ontdekte ik de Limited Edition kleur Heroine, een donkerpaarse kleur die ik zonder twijfelen heb besteld!

 De kleur heet dus Heroine, wat ik zelf wel een mooie naam er van vind, een beetje creepy.
 Heroine is een Matte lipstick, wat ik zelf voor en nadelen vind hebben. Het voordeel is dat het echt de hele dag blijft zitten, het nadeel is dat het mijn lippen uitdroogt, en ik heb zelf ook a vrij droge lippen.
 De kleur, het is dus echt een paarse kleur, zonder roze tinten, I like it!
 De swatch, zonder iets eronder, wat een pigmentatie weer, maar dat zijn we ook gewend van MAC!
  En last but not least, de kleur op mijn lippen, ik heb er wel een laagje vaseline onder, anders zag je allemaal velletjes namelijk. Door de vaseline is de kleur iets lichter en zachter uitgevallen, maar ik vind hem zo wel heel mooi! Het is wel een moeilijk draagbare kleur, dus het is nog even kijken waar ik hem bij draag, misschien met een mooie paarse statement ketting en voor het stappen vind ik het ook mooi! 
Al met al vind ik de kleur prachtig en aangezien het een Limited Edition is heb ik hem maar gelijk gekocht!

21 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wauw wat een prachtige lipstick. Een gewaagd kleurtje, maar het staat je fantastisch <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een super kleur! Hij staat je ook erg mooi!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij kan deze kleur echt goed hebben! Vind hem niet bij iedereen mooi, zo ook bij me zelf helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt een prachtige, aparte kleur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh deze is zo mooi! Ik ben de laatste tijd echt fan van paarse lipstick. Heb er een gekocht van mac, met heel veel glitters en een van Essence. Maar zo'n matte zoals jij hebt is ook erg mooi! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw echt een aparte kleur, je kan er echt goed mee wegkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een prachtige kleur. Staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel bijzondere kleur en hij staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo mooi! Door jou wil ik een rode lippenstift van Mac gaan kopen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, wat een mooie kleur! Hij staat je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kleur en pigment! Love it
  Staat je echt super

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. OH wat een onwijs gave kleur en hij staat je goed zeg!! Ik heb deze ook op mijn lijstje staan, en ik ga hem donderdag even swatchen haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw at een prachtige kleur, die kun jij goed hebben zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Very nice babe.
  Ik heb een zelfde kleur van Barry M.
  Have a nice day.
  xx
  Stephanie
  www.stephaniegille.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben echt jaloers! Ik neig meestal snel naar rode kleurtjes, maar deze is ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, deze kleur staat je echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen