Mijn eigen domein // www.oh-saycanyousee.nl

By | 23:25 10 comments
Ja, het is eindelijk gelukt! Ik heb mijn eigen domein. Ik dacht hier al een tijdje over na en mijn lezers en volgers aantallen blijven maar groeien. Ook heb ik steeds meer samenwerkingen met verschillende bedrijven. Dus tijd om iets professioneler te gaan bloggen en een eigen domein te kopen! Ik wou niet overstappen op wordpress, aangezien ik blogger wel fijn vind werken en ik mijn blog erg mooi vind nu. Wel zou ik nog zoveel mogelijk de 'mogelijk gemaakt door blogger' linkjes weg krijgen. Op dit moment kom je alleen nog op mijn blog via www.oh-saycanyousee.nl, maar ik ben druk bezig om er voor te zorgen dat dit ook kan zonder de www. ervoor!
Oja, en welke artikelen zouden jullie nog graag willen zien op mijn blog, verzoekjes? Ik vind dat altijd wel leuk om te horen!

10 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuk dat je een eigen domein hebt! Staat inderdaad veel professioneler en het is voor bezoekers ook makkelijker te onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!!! Ik zou graag wat meer outfits willen zien (A)!!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jippie, zo leuk!!

  www.iamafashioneer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, leuk dat je nu een eigen domein hebt! En als Amerika-freak vind ik je blognaam natuurlijk echt geweldig, haha! Ik vind trouwens de letters van het artikel zelf wel heel klein, dat leest zo lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Op mijn laptop is dat niet zo en ik keek gister via mijn oude laptop en daar zag ik het inderdaad ook, ze zijn nu een heel klein beetje groter, is dit beter??

   Verwijderen
 6. Oeh leuk, klinkt veel professioneler ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah super leuk dat je je eigen domein hebt, ik wil ook heel graag dat ik zeg maar kan door gaan via blogger ik heb alleen geen idee hoe ik dit moet doen.. Tips of een kleine samenvatting misschien? Thankyou! XO

  BeantwoordenVerwijderen