Personal // Lack of updates

By | 17:55 8 comments
Sorry voor de weinig, of zeg maar geen updates de laatste tijd! Ik heb het even heel druk met school en dat gaat toch even voor. Vrijdag zijn mijn deadlines alweer en een week daarna heb ik een tentamen, de komende twee weken ben ik dus nog wel even bezig met school. Daartussen in werk ik nog en heb ik nog natuurlijk mijn sociale contacten en dan voornamelijk mijn vriendinnen. Ik heb sinds kort een tablet, dus ik hoop wel dat ik bij iedereen wat meer reacties kan achterlaten als ik s'avonds op de bank zit!
De laatste tijd ben ik ook bezig om mijn levensstijl om te gooien, hier gaat de laatste tijd dus ook wel wat energie in zitten en omdat ik alles nu aan het plannen ben lukt het me nu even niet om mijn blog hier ook bij te betrekken. Ik wil graag wat afvallen en gezond gaan leven. Ik ben bezig met clean eating, oke behalve dan in het weekend... haha! Maar ik probeer gewoon al de zoetigheden en fast food zoveel mogelijk uit mijn leven te verbannen! Het gaat me best goed af moet ik zeggen! Ik ben ook weer begonnen met sporten (eindelijk)! Samen met twee vriendinnen doe ik nu aan Sh'Bam, superleuk, ik heb namelijk zelf jaren Zumba gedaan en toen ik ziek werd ben ik daarmee gestopt, daarna heb ik nooit weer aan mijn conditie gewerkt (oeps). Nodig tijd dus! Ik wil straks ook iets meer aan kracht training gaan doen om het afval proces iets te versnellen. Ik voel me in ieder geval al stukken beter!
Daarbij moeten we ook gewoon blijven feesten! Gisteravond was er een leuk feest in Leeuwarden, Tsunami XXL. Pfoe wat heb ik me vermaakt! We gingen schoon heen, maar we kwamen smerig terug! Verfkannonen en schuinkanonnen zorgden daar wel voor hahah!

Hoe gaat het verder met jullie??

8 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Sh'Bam lijkt me zo leuk! En woa, je tsunami feest klinkt geweldig gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Logisch dat school nu even voor gaat! Veel succes met je deadlines en tentamen! Wat een leuk feest in Leeuwarden zeg, ik woon ook in Leeuwarden, maar dit feestje is mij ontgaan :( liefs en nogmaals veel succes x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. School is belangrijk, dus neem je tijd ervoor :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is niet meer dan logisch dat je school voor gaat.
  Ik hoop dat je al je deadlines mag halen en je tentamens natuurlijk ook!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is heel normaal dat school voor gaat hoor! Heel veel succes met je tentamens enzo :)
  Ook goed van je dat je weer gaat sporten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel succes met je school werk! Dat gaat voor, zeker weten! Wauw, die voor en na foto's, grappig om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat feestje klinkt te gek! Wat leuk dat je zo gezond bezig bent, misschien leuk om eens iets over te schrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel succes met alle deadlines en tentamens, die updates komen later wel weer!

  BeantwoordenVerwijderen