YSL // Rose culte & Corail in touch

By | 15:36 32 comments
Op de valreep van de actie van de Ici Paris besloot ik toch nog een tweede YSL lipstic te kopen. De eerste had ik al gekocht in het begin van de actie. Dit was de Rouge Volupte in de kleur Rose Culte. Rose Culte is een kersenrode kleur en dit was mijn allereerste YSL lipstick. De Tweede die ik kocht was de Rouge Volupte Shine in de kleur Corail in Touch. De lente breekt aan en dan mag een mooie koraalkleur zeker niet ontbreken! Kijk snel verder naar wat ik van deze lipsticks vind.
 Als eerste al alleen de hulzen, al jaren ben ik zwaar verliefd op het uiterlijk van deze lipsticks. Want zeg nou eerlijk, iedere vrouw heeft één nodig in haar stash om mee te pronken! (smoesje om één te kopen, haha). Aan de buitenkant van de huls kan je zien welke kleur het is en dat vind ik superhandig! Zo hoef je ze niet allemaal bij langs als je er meer als één hebt. De lipstick voelt ook zwaar aan. Nu is de huls wel prachtig, maar is de inhoud even mooi?
 Daarop zeg ik volmondig ja! Al vind ik de Rouge Volupte fijner dan de Rouge Volupte Shine. De Rouge Volupte is namelijk iets gepigmenteerder. Ik heb ze beide al gebruikt voor dat ik de foto's nam (sorry, ik kon het niet laten). Links zie je de Rose Culte en rechts de Corail in Touch, met de Corail in touch gebruik ik toch al snel twee laagjes terwijl de Rose Culte met één laagje al goed zit! Ze zijn lekker vet en smeren heel gemakkelijk over je lippen. De Rose Culte blijft iets langer zitten dan de Corail in touch, maar beide blijven ze alsnog heel lang zitten!

De swatches: Corail in Touch (boven) zijn twee lagen en Rose Culte is één laag.
 En hoe staan ze op mijn lippen? Waaaauw, ze zijn zo mooi! Ik heb wel echt het geluk dat ik bijna alle kleuren kan hebben.
Rose Culte:
 Corail in Touch:

Normaal kost één zo'n lipstick rond de 33 euro, maar de Ici Paris XL had laatst een actie met 40% korting op deze lippenstift. Deze actie hebben ze best vaak en ik heb met mezelf de deal gesloten dat ik elke keer met deze actie één of twee YSL lipsticks mag aanschaffen! 

Hebben jullie ook lipsticks van YSL of een ander high end merk?

32 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wauw! Die Rose Culte is super! Ik heb pas geleden mijn eerste M.A.C lipstick gekocht en ik ben helemaal verkocht.

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lippenstiften! De kleuren staan je ook erg goed!

  http://kimmsanity.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes! Ik heb zelf ook een Rouge Volupte lipstick, in de kleur Lingerie Pink :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's, en oh wat een mooie kleurtjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O ik vind de buitenkant zo prachtig! Vooral de felroze staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee prachtige kleuren! Ik kan echt niet kiezen tussen beiden want ze staan beide heel goed :)
  Jaloers wel ;)

  liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, die kleuren zijn prachtig! Staan je ook heel erg mooi Ypie!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn ze prachtig! Ik heb zelf één lipstick van YSL, maar deze heb ik (stom, stom) niet in de ici paris actie gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw 1 hele mooie foto's en prachtige lipsticks ziet er super uit! en vooral voor in de korting super! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw 40 % korting en dan zo'n prijs betalen voor zulke mooie lipsticks!
  Ik vind ze allebei heel mooi, en zou ze dan ook allebei willen hebben haha. Ze staan je ook goed!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. je hebt groot gelijk dat je er nog 1 hebt gekocht! ze zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze staan je echt prachtig! Ik heb ook gebruik gemaakt van de actie, ik heb nummer 34 en nummer 4 gehaald :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw! Super mooie lipsticks, ze staan je erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi zeg! Ik hou normaal niet zo van koraalkleuren maar deze is wel heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wow ze zijn prachtig en ze staan je echt heel erg mooi zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. these colours are so pretty <3 perfect for spring and summer :) you look gorgeous too dear :)

  http://amelodyofdiaries.blogspot.co.uk/
  http://www.youtube.com/marieljanina

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wauw wat een prachtige lipsticks en die huls alleen al. Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh la la, hele mooie kleurtjes zeg! Ik ben van de roze kleuren, koraal maakt me wat bleek. Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ohhh stunning! Echt hele mooie lipsticks. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie kleuren zeg! Zien er prachtig uit, de verpakking is ook erg mooi! De kleuren staan je zeker weten goed :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, wat een prachtige foto's en lipsticks! Ik vind de kleuren je heel mooi staan :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een waanzinnige kleuren! Echt heel erg gaaf! (Nu heb ik spijt dat ik niets heb gekocht haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw wat een mooie lipsticks. Met een actie dat deze lipsticks 40% korting zijn is het zeker leuk om zo'n prachtig exemplaar aan te schaffen. Ik denk dat ik de acties van de ICI paris ook maar in de gaten ga houden.. zo'n lipstick wil ik ook wel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ooeeh wauw! Wat een geweldige kleuren en wat staan ze je ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind de rose, de eerste echt een prachtige kleur!

  http://fashionistaorbreakfast.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh, deze staan hoog op mijn wishlist! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Rose Culte heb ik ook, echt een prachtige kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen