Blogcrush // Oohlablush

By | 15:42 9 comments
Als eerst mijn excuses voor mijn blogbreak, ik hoop dat ik het zo snel mogelijk weer helemaal op kan pakken, ik zit al wel vol ideeën, alleen met tijdgebrek. Ik vond dat het wel weer eens tijd werd voor een blogcrush. Deze keer laat ik jullie kennis maken met de blog van Sara. Sara is een belgische blogger en blogt op www.oohlablush.be over alles wat met beauty te maken heeft. Nieuwe producten, favoriete producten, parfum, nagellak, maar ook veel ooglooks en make-uplooks. Sara durft de grenzen te verleggen en daardoor zie je ook veel heftige looks en zelfs lip arts, iets wat ik zelf nog niet eerder heb gezien! Ik volg Sara al een hele poos en lees bijna al haar artikelen.
 Laatst zag ik bij Sara een artikel over bovenstaande lipstick van de Lidl, Neon Coral, deze lipstick moest ik hebben en ik ging dus gelijk naar de Lidl. Helaas werd er bij ons geen lipstick verkocht, dus heb ik Sara gemaild en haar gevraagd of ze voor mij wilde kijken of hij daar nog werd verkocht. Ze heeft hem voor mij meegenomen en naar mij opgestuurd. Zo superlief van haar! Dus sowieso verdiend ze een plekje op mijn blog.

Kenden jullie de blog van Sara al?

Trouwens, bij 500 bloglovin volgers gaat er weer een give-away komen, voor een sneak peek van deze give-away kan je kijken op mijn Instagram!

9 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. ze maakt prachtige creaties ik volg haar ook sinds een maand en ben blij dat ik haar volg, en jou natuurlijk ook haha! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice! Zal ook eens gaan kijken op haar blog. En idd super lief van de lipstick!

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw haar eerste ooglook is gaaf.. ik ga eens op haar blog kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg haar ook al even, en ik vind dat ze echt een onwijs leuke blog heeft. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige foto's ziet er heel leuk uit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen