Instadiary //

By | 15:27 13 comments
Weer voor het eerst sporten, maar de nieuwe sportoutfit motiveert // Mijn nieuwe liefdes! // Tablet, zo kan ik lekker vanaf mijn bank bloggen // Superleuk feestje in Leeuwarden, zo zie je het verschil van begin van de avond tot het einde van de avond // Outfit met mijn nieuwe top // Nog een partypic // Perspakket van Demak'up, hier komt nog een artikel over online // Diesel vind perspakketjes ook leuk, want dan kan hij in de doos zitten // Outfit van gister, ik was deze broek een beetje vergeten, ik zoek ook nog zoiets met neonkleuren, iemand tips? // Selfie, maar wel voor een artikel, jullie gaan nog zien waarvoor // Omnomnom, magere kwark met aardbeien, walnoten en lijnzaad // Oeh bijna 400 volgers! Wie helpt me naar de 400?

Alle foto's eerder zien?
Volg me dan op Instagram!

13 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Heerlijk die foto's! In mijn artikel van vanmorgen heb ik je genomineerd voor de inspiring bloggers award, dus als je het leuk vind mag je die overnemen en op je blog zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! En wat een mooie sportoutfit op je eerste foto ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joepiee, nog 5 volgers te gaan! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw die foto links onderin is echt zo mooi, leuke foto's weer meis liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke foto's meis! Die lipsticks van YSL vind ik echt zooo mooi.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk overzicht heb je ervan gemaakt ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! en Awwh Diesel is zo lief!

  x

  BeantwoordenVerwijderen