MAC // Pink Poodle (Limited Edition)

By | 15:17 34 comments
Vorige week kreeg ik een bestelling van MAC binnen, met daarin onder andere de lipstick Pink Poodle. Dit is een Limited Edition en ik moest hem toevoegen aan mijn collectie. Ooit werd me al eens verteld dat MAC een verslaving zou worden en ik dacht dat het mee zou vallen... Dom van me, want inmiddels heb ik er al vijf lipsticks en gaan er zeker ook nog bronzers, blushes en highlighters aan toegevoegd worden. Pink poodle is een knalroze kleur met een blauwe ondertoon. Ik ben gek op alles wat roze is en wat er uitspringt en deze moest ik dus hebben.
De lipstick heeft een glaze finish, er zit dus een opvallende glans in de lipstick, dit zie je ook goed op de eerste foto, de lipstick heeft een duidelijke glans en blauwe ondertoon (een blauwe ondertoon laat je tanden witter lijken). Niet iedereen houdt van glanzende lipstick. Zelf vind ik het wel eens een leuke afwisseling naast mijn matte lipsticks. Het nadeel is dat de lipsticks met glaze finish vaker moet worden bijgewerkt, maar alsnog blijft Pink Poodle mooi zitten. Het is een prachtig fel zomers kleurtje.
Ook hier zie je hoe fel hij is en hoe mooi de glans is. Hij smeert lekker uit en voelt fijn aan op je lippen, niet te vet, maar hij droogt ook niet uit. Dit vind ik soms wel eens het geval met de matte lipsticks.
De swatch komt helaas totaal niet goed tot zijn recht, ineens ging de zon weg en moest ik foto's maken in kunstlicht, jammer... Maar op mijn lippen krijg je een beter idee van hoe de lipstick er werkelijk uitziet.
En de full face foto.

Ik vind de kleur echt prachtig en deze ga ik veel dragen, dit gaat een favoriet worden, samen met mijn Candy Yum Yum en Modesty.

Pink Poodle is nu nog verkrijgbaar, mocht je toch te laat zijn dan is Girl About Town een mooi alternatief.


34 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wat een prachtige lipstick zeg! Hij staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw echt een geweldig mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige lipstick, staat je heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohmyy, deze moet ik hebben!! Mij werd ook verteld dat het een verslaving zou worden, ik dacht valt wel mee maar nu heb ik al vijf lipsticks in mijn collectie zitten. Ik ben dol op de lipsticks van Mac.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, prachtige kleur! Staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur die je erg goed staat! Niet direct een kleur die bij mij past helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een leuk kleurtje, staat je heel erg goed! En mac lipsticks zijn natuurlijk altijd fijn im te hebben (;

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw hij is echt gaaf, ik zag de foto al op instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hahaha mac verslaafde! staat je goed meis! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleur zeg, staat je goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige lipstick, staat je super goed!
  Nu wil ik hem ook!

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik ben niet zo'n lipstick meisje haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kleur! Ik hou wel van opvallende roze kleurtjes. x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat is een mooie kleur,zeg! Lekker opvallend en het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat staat deze kleur je ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik durf er niet aan te beginnen.... Komt niet goed als ik die ga 'verzamelen'..... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw wat een gorgeous kleur, die gaat zéker op de wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die kleur staat je erg leuk! Ikzelf ben meer van de rode lipsticks ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. prachtige lipstick staat je heel erg goed meid liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh wat een mooi kleurtje! Ik heb echt cravings naar MAC lipsticks de laatste tijd! x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een prachtige lipstick! Het staat je súper mooi. Jammer dat het een LE is...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind glanzende lipsticks op zich wel wat hebben, maar mat vind ik toch net wat mooier. De lipstick is niet mijn kleur, maar staat je echt geweldig! MAC is voor mij inderdaad ook een verslaving geworden. Ik heb ook het gevoel dat ik van elke limeted collectie iets moet kopen, haha! Morgen komt bij mij toevallig een review online van twee producten van de alluring aquatic collectie.

  BeantwoordenVerwijderen