Review // Naked 3 replica

By | 16:41 16 comments
Eindelijk is mijn Naked 3 replica binnen, ik heb er lang op moeten wachten en heb hem zelfs voor een tweede keer moeten bestellen, omdat hij niet binnenkwam. Dus nu voor jullie een review over dit palette. Ik heb de replica paletten van Naked 1 en 2 ook en die zijn echt supergoed! Dus hopelijk is de derde ook net zo goed!


 Laten we beginnen met het uiterlijk, hij ziet er uit zoals de echte. Supermooi, alleen de afwerking van dit palette is niet geweldig. De strip op de achterkant laat namelijk los.
 En de binnenkant! De kleuren zien er ook uit zoals bij de echte, alleen zitten sommige kleuren een beetje los, je ziet het wel goed bij de vierde kleur. Maar opzich is dat helemaal geen probleem.
 De eerste zes kleuren en de namen.
 De laatste zes kleuren met de namen,
 De bijbehorende kwast, de kwast is niet geweldig, maar er valt best mee te werken!
Okee, nu dan maar op naar de swatches.
 De kleuren van links naar rechts: Strange, Dust, Burnout, Limit, Buzz, Trick, Nooner, Liar, Factory, Mushot, Darkside en Blackheart.
Ik vind het palette eigenlijk wat tegenvallen, de matte kleuren vallen bijna helemaal weg. Strange is bijna niet zichtbaar, ook Limit komt weinig pigmentatie af en Nooner, Darkside en Blackheart hebben weinig pigmentatie. Met de shimmery kleuren valt denk ik wel goed te werken, alleen vind ik dat pigment ook niet denderend.

Doordat ik zolang hier op moest wachten is er nog een replica naar mij onderweg, hopelijk is die beter! Anders ga ik gewoon sparen voor de echte, want de kleuren spreken mij wel heel erg aan. Mocht je deze wel willen bestellen dan kan dat op www.tmart.com, mijn ervaringen met Tmart zijn niet goed. Het eerste palette was niet aangekomen en het duurde lang voordat ik mijn geld terugkreeg. Dit palette was niet goed verpakt en op de buitenkant van het palette zat oogschaduw, hierdoor dacht ik dat het helemaal stuk zou zijn, maar gelukkig was dat niet het geval. Een beetje beschermen met het versturen zou wel een goud idee zijn, want de buitenkant is dus wel een beetje kapot gegaan.
Wie heeft hier een echt Naked3 palette en wat vind je daar van?

16 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Prachtig palette! Maar 2 keer moeten bestellen is wel vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed review, spijtig wel dat je hem twee keer moest bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je hem wat vind tegenvallen. Ik ga ook zeker een keer the real deal halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van de matte kleuren, de shimmers zijn wel echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer, ik zou graag een mooie dupe van het naked 3 palette willen, 50 euro voor een palette vind ik toch echt wat teveel helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat balen dat hij je tegenvalt, terwijl het wel een prachtig palette is om te zien. En wat zonde dat ze hem niet goed verpakt hebben!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb hem ook maar gebruik hem nu eigenlijk niet meer, ik vind het natural eye palette dupe beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb de echte, de kleuren daarvan zijn wel meer gepigmenteerd. maar voor zo een prijsverschil vind ik deze ook niet gek

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat vervelend met dat bestellen! Maarre, ik vind 'm qua pigmentatie ook wat tegenvallen en zou daarom liever voor de echte gaan (nog even sparen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem op zich wel meevallen maar wat een bummer van de service en dat je nog een keer moest bestellen. Als het goed is ga ik morgen de echte bestellen ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wel jammer dat de verzending zo stroef verloopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Apart.. De mijne lijkt een stuk beter te zijn.. Hoop voor je dat de andere beter is... Ditis wel balen na zo lang wachten...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie palette! Wel jammer dat je zo lang moest wachten! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer van de matte kleuren. Ik vind ze allemaal niet zo mooi, helaas! Ik ga je andere review ook even bekijken haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer dat je er niet heel enthousiast over bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind de swatches inderdaad ook niet echt geweldig. Ik hoop voor je dat de andere replica beter is. Ik heb nog nooit een replica geprobeerd. Heb wel de NAked 2 thuis liggen, die heel erg fijn is!

  BeantwoordenVerwijderen