Review // Naked Flushed Replica

By | 23:52 20 comments
Eindelijk weer eens een artikel van mij, helaas wel een late night artikel. Zoals je hier al hebt kunnen lezen weet je dat ik de laatste tijd druk ben met school en heb ik weinig tijd om te bloggen, hopelijk komt er snel verandering in, want bloggen is toch wel mijn grootste hobby! Nu toch eventjes tijd maken voor een review, namelijk van het replica Naked Flushed palette!
 Ook al is het dan een replica, hij staat wel weer mooi te pronken in mijn stash, want hij ziet er erg mooi uit! Ik denk bijna niet te onderscheiden van de achte. Ik heb de achte niet, dus ik kan het helaas niet vergelijken. De verpakking is mooi goudbruin met opvallende gouden letters.
 In hij komt binnen in een mooi bijpassend doosje.
 Nu de inhoud, want daar gaat het toch om. De binnenkant heeft een spiegeltje, maar die gebruik ik toch nooit. De bronzer is het grootst, fijn want die gebruik ik toch het meest. Hij is niet te donker en daardoor mooi subtiel. De blush is roze. Ik vind het jammer dat de kleuren tegen elkaar aan zitten, want dan raken de kleuren wat door elkaar.
 Swatches! Zoals ik al zei is de bronzer mooi subtiel, de highlighter heeft een mooie shimmer er in en de blush is mooi subtiel oudroze. Een uitstekend palette voor dagelijks gebruik met een verassend goede pigmentatie. Hij staat ook heel mooi op mijn gezicht. Ik raad hem zeker aan voor die paar euro's!

Hij is hier te koop voor €4,03!

20 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ze zijn wel subtiel maar voor blush/bronzer is dat eigenlijk juist wel handig! De middelste kleur, met shimmer vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed en hij is helemaal niet duur. Deze foto`s zijn weer erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik vind hem mooi! Ik denk dat ik hem ook maar is moet gaan bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh hij is echt mooi! Wel jammer dat de kleuren naast elkaar liggen, maar als de pigmentie maar goed is toch :D
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er wel heel erg mooi uit voor een replica :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig zeg! Wat fijn dat je een replica hebt gevonden :) Hij ziet er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die highlighter is prachtig! :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooie highlighter! Dat voor 4.03, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij ziet er echt goed uit, ook voor de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleuren en dat voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw prachtige kleuren staan je vast prachtig! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh pretty! Er staat trouwens een mini typfout in de tekst: ' Ik heb de achte niet,'

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben eigenlijk niet zo van de replica's, maar deze ziet er wel erg goed uit en zeker voor dat kleine bedrag. Bedankt, ik ga overwegen om hem aan te schaffen. :)

  BeantwoordenVerwijderen