Short hair, don't care!

By | 14:08 36 comments
Mijn haren zijn er af! Al een tijdje twijfelde ik er aan om mijn haren op een lange boblijn te knippen. Ik laat namelijk mijn eigen kleur terug groeien en onderaan was het zo dood en droog. Vandaag heb ik de schaar erin laten zetten. Vorige week zag ik namelijk dat Sarah van Ultimatefashionlover het ook had gedaan, en het staat haar zo gaaf dat ik door haar ook eindelijk heb besloten het te doen. Met een foto van Rosanna van Billierose ben ik naar de kapper gegaan. Al is het volgens mij wel iets korter geworden als bij haar, maar het groeit wel weer. Ik moet wel heel erg wennen hoor, maar het voelt gelijk een stuk gezonder en dikker aan. Hopelijk kan ik het nu dan ook eindelijk eens gezond lang laten groeien. Vinden jullie ook dat je haar na een kappersbezoek nergens naar zit? Vanavond was ik het wel weer en dan kan ik morgen even met mijn nieuwe haar knoeien!

36 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Haha ja dat heb ik ook altijd! Het staat je erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mn haren ook vorige week donderdag in een lange bob laten knippen! Ik heb het in 2 keer laten doen, een paar weken geleden eerst nog een stukje tot over mn schouder en donderdag eindelijk mn bob! Achter is de mijne korter dan voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je echt leuk =) !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat je fantastisch meid! Ik ga er over enkele weken ook weer een stuk laten afdoen.. Ook omdat het moet.. Het is zo dood door wat ik ongeveer een half jaar geleden allemaal had uitgespookt toen ik het zelf wou ontkleuren, en nu lijkt het gewoon of het niet verder groeit.. Telkens als ik het borstel komen er allemaal afgebroken puntjes af! Niet leuk dus :(
  Maar ik heb net als jij ook liever gezond haar, dus ik zie binnenkort ook het schaartje weer voorbij komen.
  En ik ben er heel eerlijk in, dit staat je nog zoveel beter dan je vorige kapsel! Je straalt!

  Xoxo
  Liefs, Sara
  www.oohlablush.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het staat je leuk! En hopelijk groeit het weer gezond aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je goed! Ik heb het net iets langer, maar twijfel heel erg om nog wat korter te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel tof dat je het aandurft! Het staat je echt onwijs goed ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaaaf, het staat je heel erg leuk! :)
  Ik heb vorige jaar ook 30cm van mijn haar geknipt voor Stichting Haarwensen. In het begin vond ik het vreselijk en wilde ik zó graag mijn lange haar terug, maar nu vind ik kortere lokken eigenlijk ook wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw dat lijkt me inderdaad wel even spannend om van lang naar kort haar te gaan. Dit kapsel staat je erg goed. Prachtige foto. Ik vind je kleur haar ook perfect bij je huidskleur passen. Dubbel wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb gisteren ook mijn haar korter laten knippen en ik heb absoluut geen spijt van!:)
  Staat je super mooi trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het staat je echt goed! Ik had toevallig nog een gesprek hierover gehad maar ik blijf mijn lange haren voorlopig houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Staat je erg mooi, je kan het goed hebben!

  xoxo Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, dit staat je super! Ik heb juist dat het altijd hartstikke mooi zit nadat ik naar de kapper ben geweest.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk kapsel, staat je goed :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat staat je heel erg leuk! Ik ben laatst toevallig naar de kapper geweest voor een sombre en er is ook een flink stuk af. x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit korte staat je echt heel goed! Wat tof dat je het hebt durven doen. Ik heb ook mijn haar van iets over mijn schouder laten knippen naar het kapsel dat ik nu hebt. Ik wou wat anders en was er echt aan toe, en ben er elke dag nog steeds blij mee.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er heel mooi uit! Korter haar staat je goed :)

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wauw dit staat je super meis! goed dat je dit hebt gedaan na de kapper voelt het altijd super gezond! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. staat je goed! ik heb mijn haar er ook af laten knippen en ben er blij mee, is veel praktischer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het staat je heel erg goed! Ik ken het gevoel, eerst vind je het maar niks (vooral omdat ze het altijd zo stom stylen, haha) maar als je er zelf even mee gaat hannesen dan zit het vaak veel beter :) Komt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Staat je super goed! Leuke blog heb je!
  Ik volg je nu :) Zou het leuk vinden als je ook een kijkje op mijn blog zou willen nemen en me zou willen volgen!

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat gaaaf, het staat je echt heel mooi! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Staat je geweldig! Hele mooie kleur ook. Bij Sarah vind ik het ook echt prachtig geworden, nog mooier dan haar lange haar.

  BeantwoordenVerwijderen