Instadiary //

By | 13:33 15 comments
Ja hoor, weer een MAC bestelling // My favorite place in the world, mijn make-up stash, nouja een gedeelte er van // Naked collectie!! // Een subtiele paarse ooglook // Selfie met mijn nieuwe haar // MAC Pink Poodle // Zomer in onze bol! // Bij 500 bloglovin volgers ga ik weer een give-away organiseren, en dit pakketje geef ik dan weg // Proud to be fout, naar een feestje als SWAT girls // Mijn nagels voor Koningsdag die ik in Groningen heb gevierd! // Ik wist niet wat ik met mijn MAC Heroine moest, hij is mooi, maar net iets te... dus hier heb ik hem gemixt met Candy Yum Yum! // Een goede vriendin van mij heeft lammetjes en ze blijven lief!!

Al eerder mijn foto's zien? Volg me dan op Instagram!

15 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. haha worden jouw ouders ook niet gek van de pakketjes die binnen komen? ziet er weer leuk uit meid liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's <3 je bent echt een MAC verslaafde haha, logisch want het is een prachtig merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb jij je stash mooi opgeruimd! en de rest van de foto's zijn weer prachtig! Lammetjes zijn te schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah weer hele leuke foto's. Haha mac verslaafde! Ik heb er alweer 4 op mijn wishlist staan hoor :p liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lammetjes zijn zo lief, ik stap vaak ook even van de fiets af als ik ze zie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke diary! Ik ben erg benieuwd naar je MAC bestelling. Je pakketje voor je give away ziet er heel tof uit! Ik kende je blog niet, maar vind het er erg mooi uit zien. Je hebt er iig weer een blog lovin volger bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Die nagellak is echt super vet.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke foto's! Mac pink poodle is ook prachtig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens mij heb je echt een prachtige make-up stash!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeeeh wat heb jij veel make- up en die palettes... pretty ^^!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie make-up palette, ik heb ook heel veel. Altijd leuk om te zien wat anderen hebben. En wow jij hebt alle edities van de Naked, ik alleen 2 hihi x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw ik ben verliefd op je stash foto <3

  BeantwoordenVerwijderen