Sans-online // Mini shoplog

By | 14:32 11 comments
Een tijdje geleden bestelde ik een jumpsuit bij Sans-Online. Voor degende die Sans-online niet kennen: Sans-online is een webshop met zowel herenkleding als dameskleding. Ze verkopen er verschillende merken, zoals Vila, Vero Moda, Only, Mexx, Pieces etc. Al een tijdje was ik opzoek naar een simpele zwarte jumpsuit voor de komende zomeravonden, voor als je eens met vrienden een terrasje gaat pakken of lekker uit eten gaat. En riempje, mooi sieraden en een clutch in een opvallend kleurtje en je outfit is af. Nu vond ik het lastig om dit artikel te maken, want hoe fotografeer je nou mooi een jumpsuit? Niet dus! Ik heb van alles geprobeerd om aanfoto's te maken in mijn eentje maar dat draaide uit op een ramp. Dus heb ik een andere manier bedacht om jullie te laten zien wat ik heb gekocht.
 Ik heb alleen deze close-up foto kunnen maken, ik heb thuis niet een lege muur en ik haat het om foto's te maken met een rommelige achtergrond! De jumpsuit heeft een soort van elastiek in de taille, een open rug en een mooie diepe v-hals. De stof is heerlijk dun voor in de zomer. Het riempje kocht ik er ook bij, het is een donkerrood tailleriempje met zilveren studs.
 Omdat het poseren bij mij niet lukte heb ik plaatjes van de jumpsuit op internet gezicht en dit is hem. Is hij niet prachtig? Dit is precies waar ik naar opzoek was en hij past ook perfect!
Een kleine impressie van wat Sans-Online zoal verkoopt, ik zie nog meer ontzettend mooie dingen, vooral het bruine gilet met de franjes is prachtig, ik hou helemaal van die boho stijl.

Kenden jullie Sans-Online al en hebben jullie er wel eens wat besteld?

11 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord, gave jumpsuit heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige, chique jumpsuit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie jumpsuit! Ik neem regelmatig een kijkje bij Sans-Online, ze hebben leuke items :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die jumpsuit is zo leuk! Het bruine giletje is ook erg mooi, zou alleen niet weten hoe ik hem moet combineren!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie jumpsuit! Ik heb wel eens van de webshop gehoord maar nooit echt op gekeken..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat blousje van Vila is erg leuk, ben daar wel benieuwd naar! X

  BeantwoordenVerwijderen