Esprit // Summer 2014

By | 14:43 5 comments
Ik denk dat we allemaal het merk Esprit wel kennen, maar dit merk soms vergeten. Ik weet nog dat ik vroeger altijd hele mooie spijkerbroeken van dit merk had en die zaten perfect, dit was voor mij heel wat, want ik kon echt heel moeilijk broeken vinden! Ik heb twee van deze broeken tot op de draad versleten! 

 Verder was Esprit een merk waar ik vroeger eigenlijk niet heel veel naar om keek, wel had ik verschillende shirts van EDC by Esprit in mijn kast hangen. Tegenwoordig hebben ze echt een hele leuke collectie! Ook de zomercollectie is erg mooi, ze hebben leuke blousjes, rokken en mooie jurken. Ik hou zelf vooral van los vallende chiffon blousjes en jurken. 
Bron: Pinterest

Ook zie je in de nieuwe collectie veel de koraalkleur terug wat voor mij echt een favoriet is dit seizoen. Voor de zomercollectie maakt Esprit gebruik van veel lichte kleuren, ‘Poederachtige, decente pastelkleuren en stralend wit zijn de favorieten voor de zomer!. Lichte kleuren zijn voor mij echt een favoriet in de zomer, wit, crème, pastelkleurtjes, ik vind echt alles leuk en vooral makkelijk te combineren met een mooie lichte spijkerbroek of een shortje. 

Voor elke dag en gelegenheid hebben ze ook ontzettend leuke jurken, maxidresses en cocktailjurken, effen of met een leuke print, er zit genoeg leuks tussen. Jurken dragen we allemaal wel toch? Ik ben dol op jurken in de zomer en begin de maxi jurken ook steeds meer te waarderen. 

Esprit verkoopt niet alleen kleding, maar ook schoenen, accessoires, badkleding, lingerie en zelfs lifestyle producten.

Kennen jullie Esprit? En hebben jullie hier zelf artikelen van? Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit merk vinden!

5 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. ziet er goed uit ja ik ken het merk maar ik kom er niet vaak liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Esprit heeft soms inderdaad echt mooie items! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet e r goed uit maar kom echt nooit bij esprit heb er ook niks van in mijn kast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Esprit heeft echt hele leuke dingen en ook goed betaalbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit, heb er eerlijk gezegd nog nooit iets gekocht! Zal er is naar binnen lopen

  BeantwoordenVerwijderen