GRWM // Hot Pink Summer Look

By | 18:44 15 comments
Mijn tweede GRWM staat online! Ik ben nog totaal niet tevreden over mijn filmkunsten en al helemaal niet over mijn make-up kunsten op camera. Normaal verdwijn ik altijd met mijn hoofd in de spiegel als ik mijn make-up doe, maar dat kan nu niet natuurlijk. Nu zie ik dus veel minder goed wat ik doe. Dus alle tips over filmen en vooral ook het opmaken voor de camera zijn hartstikke welkom!
Ik wou graag mijn favoriete lipstick in een look laten zien, het is Candy Yum Yum van MAC. Ik weet dat veel meiden deze lipstick lastig vinden om te combineren. Persoonlijk heb ik er weinig moeite mee en vind ik hem vooral nu in de zomer echt super. Vooral met zilver vind ik deze neonroze kleur mooi combineren, maar hou je niet van zilvertinten bij je ogen kan je dat natuurlijk ook vervangen door een bronstint.


gebruikte producten:
Gezicht:
Catrice red base primer
l'Oreal True Match foundation C2
l'Oreal True Match foundation C1 (als concealer)
Hema Bronzer
Fogan Bronzer
MAC Sweet Samba blush

Ogen:
DA Mousse eyeshadow (als basis)
Lorac Pro palette
Essence waterproof eyeliner
l'Oreal Miss Manga mascara
Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe (voor mijn wenkbrouwen)

Lippen:
MAC Candy Yum Yum
Helaas was mijn camera gestopt met filmen toen ik mijn eyeliner deed, en helaas is dat niet iets wat ik even snel opnieuw kan filmen.

Hopelijk vinden jullie het leuk om weer een get ready with me te zien! En vergeet niet te abonneren op mijn Youtube kanaal!

15 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Mooie look! En jeetje, wat heb jij een lange wimpers :-) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, hoe mooi! Die lippenstift past echt perfect :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, erg mooie look! <3 Je wimpers zijn zo mooi. Je lippenstift vind ik echt iets typisch jou, geen idee hoe het komt. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je wimpers zijn echt prachtig. Deze lipstick zou mij nooit staan maar jou staat 'ie prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe kom ik op je YouTube kanaal? Ik kan de link niet vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW! Je ogen! Ik ben nu jaloers!! <3
  Ik heb een leuke giveaway op mijn blog, zou leuk zijn als je mee doet :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow wat een prachtige look! Het staat je echt zo goed

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige look!! Die lipstick staat je ook erg mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een prachtige look! Ik zou zo'n kleur lipstick ook lastig vinden denk ik, maar jij hebt 'm super mooi gecombineerd zo. Echt een heel erg leuk filmpje. Opmaken voor camera is lastig, maar ik vind dat je het heel goed doet! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. prachtige ogen, jaloers ! x www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beautiful! I love your blog and I have followed you with Bloglovin, if you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

  Camille xo.

  www.cococami.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super super leuk filmpje!!!
  Ik vind het er heel professioneel uit zien :-D Ik wil het ook nogsteeds heel graag filmpjes maken maar het lukt me gewoon nooit zoals ik het wil haha. Welke belichting gebruik jij? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen