MAC // Sushi Kiss

By | 15:49 15 comments
Ik had echt weer een nieuwe zomerse lipstick nodig, jaaa echt hoor! Oké misschien helemaal niet, maar ik had nog geen mooie oranje/koraal kleur. Na het zoeken op internet werd ik verliefd op de kleur Sushi Kiss, de perfecte oranje kleur! Na nog even doorzoeken kwam ik er achter dat dit een LE was en dat deze niet in Nederland werd verkocht, maar dan hebben we natuurlijk nog eBay!
 Op de foto lijkt hij best fel oranje, toch is het echt een mooie licht oranje/koraal kleur en perfect voor de zomer, al helemaal als je lekker bruin bent!
 Deze lipstick heeft een Satin finish, dit is nu echt één van mijn favoriete finishes, want hij glijd makkelijk over de lippen en droogt matte op. Hij blijft ook even lang zitten als de lipsticks met een matte finish.
 Ook hier lijk de lipstick vrij oranje, maar als je naar de swatch hieronder kijkt zie je dat het echt een mooie zachte pasteltint is.
De swatch op mijn hand, een mooie matte kleur die ontzettend veel pigment afgeeft, dit is namelijk in één keer gezet!
En de kleur op mijn lippen, ik vind hem perfect! Ik ben nu nog wit, maar over een maandje ga ik voor twee weken naar Turkije en dan neem ik deze zeker mooi, want ik denk dat hij prachtig is bij een donkere huid.

Mocht je hem ook willen bestellen? Dan kan dat via deze link!
Wat vinden jullie van deze kleur en houden jullie uberhaupt van oranje lipsticks?

15 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wauw, wat een mooie kleur! Erg zomers inderdaad.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur zeg! Vind hem je erg goed staan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dit staat je echt onwijs goed :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur, staat je echt heel erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige lipstick, staat je heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een enorm mooie kleur zeg! Oranje kan best op de lippen en is inderdaad lekker zomers! :)

  BeantwoordenVerwijderen