MAC Osbourne // Dodgy Girl

By | 21:28 22 comments
Ik heb een Osbourne lipstick van MAC weten te bemachtigen! Ze waren echt binnen no time uitverkocht, maar ik moest echt Dodgy Girl hebben! En ik heb hem!! Ik twijfelde tussen Dodgy Girl en Kelly Yum Yum, maar aangezien ik Candy Yum Yum ook al heb besloot ik om voor Dodgy Girl te gaan. Benieuwd naar de lipstick? Lees dan snel verder!


 Alleen de verpakking is al prachtig! Het is een lilakleurige huls met de vertrouwde vorm als elke andere MAC lipstick. De handtekening van Kelly Osbourne staat op de huls, omdat deze collectie door haar is uitgebracht, ook haar moeder Sharon Osbourne heeft een collectie uitgebracht.
 De lipstick zelf heeft bijna dezelfde kleur als de huls, het is een lavendel kleurtje met een matte finish. Ik ben dol op de matte finish van MAC, de houdbaarheid is ontzettend goed! Het enige minpuntje is dat je gauw velletjes op je lippen ziet, goed scrubben dus!
 De swatch, op internet zag ik zoveel verschillen in swatches en full face foto's, zou deze lipstick niet te licht voor me zijn?
 En de full-face foto, ik twijfel over deze kleur bij mij, ik denk dat ik hem net iets te licht vind. Daarom wil ik hem gaan dragen met de kleur Heroine, ik zou dan de uitlijning van mijn lippen met Heroine doen en de binnenkant van mijn lippen met Dodgy Girl, op die manier wordt de lipstick iets donkerder!

Heb jij ook iets kunnen bemachtigen van de Osbourne collectie? En wat vinden jullie van deze kleur en hoe zou je deze kleur combineren?

22 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Hij is zoooo mooi, maar ik heb hem wel met meer pigment verwacht!


  ♥ http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het pigment is wel goed hoor, hij is alleen heel licht, vooral op mijn lippen die heel gepigmenteerd zijn! :)

   Verwijderen
 2. Mooie kleur! Hij lijkt zo mooi fel van kleur op je huid maar op de lippen is hij inderdaad wat lichter van kleur. Niet verwacht dat deze kleur zo leuk zou zijn!

  Xoxo http://fashionistaorbreakfast.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur, hij staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij staat je mooi. Ik vind hem niet te licht bij jou. Maar een concealer eronder zou de pigmentatie van je lippen minder kunnen maken. Een heel dun laagje. Ik heb zelf Kelly Yum Yum kunnen scoren. Prachtige kleur! Heel blij mee. En ik zie wel echt verschil Tussen Kelly en Candy...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleur staat je erg mooi! Zelf heb ik helaas niks van deze collectie x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een heel mooie kleur, hij staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een bijzondere kleur. De verpakking vind ik ook ontzettend tof, lekker opvallend zo'n paarse lipstickhuls in je stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het echt een mooi lipstick =)
  Hij staat je mooi !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem op de foto niet licht lijken. Vind hem je erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dat hij je wel goed staat hoor, prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw, ik vind hem heel mooi! Ik vind hem jou ook echt heel goed staan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind hem mooier dan verwacht! staat je goed.

  liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, die kleur staat je echt onwijs mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij blijft wel heel gaaf! Plaats je een keer een foto op instagram als je ze allebei combineert? Ik ben wel benieuwd hoe dat staat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat gaaf! Het is niet een kleur die ik zelf zou uitzoeken, maar hij staat jou wel echt super goed!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw dit staat je echt prachtig! Heel tof dat je het gewoon probeert :) Lijkt me best eng zo'n kleur haha.

  Liefs,
  Kim / www.vintageandbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een pretty! Lastige kleur inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wow wat een aparte maar mooie kleur! staat je heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw echt een mooi kleurtje! Vind de verpakking ook al super mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen