Wishlist // Zalando.nl

By | 13:32 9 comments
Het is nog volop zomer, maar in de winkels en ook in de webshops loopt de nieuwe herfst/winter collectie al weer binnen. Met mijn oog op de herfst heb ik een wishlist gemaakt bij Zalando.nl. Ik denk dat iedereen deze webshop wel kent. Zalando verkoopt ontzettend veel kleding, schoenen, accessoires etcetera van heel veel merken. Merken als Vero Moda, Only en Vila, maar ook Supertrash en Michael Kors. In mijn wishlist komt vooral veel Vero Moda voor, wat lekker betaalbaar is, maar ook wat duurdere dingen, zoals de Michael Kors tas. Hier kan ik alleen nog maar van dromen.
 Zalando heeft echt ontzettend leuke kleding en nu ook nog enorm veel in de sale, dus mocht je nog zomerkleding nodig hebben dan zit er vast nog wel iets voor je tussen. Je kan bij Zalando per merk zoeken, zodat je gelijk je favoriete merk kunt selecteren.

Hebben jullie ervaring met Zalando? Of heb je er nog nooit iets besteld? Ik ben wel benieuwd wat jullie van deze webshop vinden.

9 opmerkingen : Leave Your Comments