Instadiary //

By | 18:36 17 comments
Mijn favo nieuwe blush, MAC Sweet Samba // Nieuwe pumps voor op vakantie en daar heb ik ze heel vaak gedragen, want ze lopen heerlijk // Nieuwe telefoon, de Samsung S3 // MAC Saint Germain en MAC Heroin maakt samen echt een hele mooie lavendel kleur // Nieuwe lipstains van eBay // Al mijn MAC lipsticks, al is de collectie alweer verder uitgebreid nu // Bruine smockey eye en nude lips voor een feestje // Bikini's voor Turkije, die ook natuurlijk ook heel vaak gedragen heb // één van de vele rozen die ik heb gekregen op mijn vakantie // Stappen in Nederland met mijn vriendinnen, was wel even wennen na het uitgaansleven in Alanya // Mijn nieuwe layout staat online en ik ben er echt heel blij mee! // Vandaag even geshopt in Groningen en dit is de schade (oké en nog een paar nieuwe schoenen).

17 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuke beauty producten heb je gekocht! Ik ben benieuwd naar je reviews! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet die Mac blush er mooi uit! Vrolijke foto's en je lay out is ook erg tof geworden. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten heb je gekocht, ik ben echt fan van MAC. De lavendelkleur staat je super.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Mac blush ziet er zo mooi uit! prachtige selfie ook :)
  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's en wat een vette sandalen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel

  liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige schoenen en prachtige beauty looks!
  Ik kende je blog nog niet maar ik vind hem nu al leuk, ik volg je op bloglovin' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat veel leuks allemaal en wat grappig van die rozen!

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's! Die blush van MAC ken ik nog niet ziet er wel heel mooi uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's en wat een mooie lip kleuren!

  Xoxo http://fashionistaorbreakfast.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen