Instadiary //

By | 17:37 9 comments
Mijn eerste MAC palette // I love Diva // Deejay die heel vaak op zo'n manier bij me ligt // Kon het niet laten, twee nieuwe Chanel lipsticks // Omdat ik altijd selfies met make-up plaats, dan nu eens mijn blote billen gezicht // Blogdagje, sneak preview, wie weet wat dit is? // Selfie voordat ik naar Amsterdam ging voor het concert van Lady Gaga en om heerlijk te shoppen // De toerist uithangen in Amsterdam // Mijn aankoopjes van Amsterdam, willen jullie reviews? // Dit bracht de postbode langs // Bijna 600 volgers, willen jullie me helpen? // Weer gestapt met mijn beste vriendin

9 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuke foto's, dat MAC palette is erg mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk overzicht! En nu ben ik heeel benieuwd naar Lady Gaga. Hoorde dat het onwijs vet was :)

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! En je look voor het concert ziet er heel mooi uit <3

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my god, MAC en Urban Decay?! LOVING IT! Ik houd van Urban Decay, althans van wat ik op foto's heb gezien, schitterend merk. De palette van MAC is echt gorgeous, wat een mooie kleuren. :) Gaaf dat je naar Gaga bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Toevallig heb ik Diva ook net gekocht, het is zo'n geweldige lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen