MAC // Diva lipstick & Harmony blush

By | 18:11 20 comments
Al een tijdje ben ik opzoek naar een fijn product om te shapen, iets wat ik echt dagelijks kan gebruiken. Na wat zoeken kwam ik terecht op de blush van MAC met de naam Harmony. Deze blush wordt door veel visagisten gebruikt om te contouren en schijnt ook mooi te zijn op een lichte huid. Ik heb namelijk al gauw het probleem dat het te donker wordt op mijn lichte huid. Harmony is mijn tweede MAC blush. Ook besloot ik om voor de herfst de lipstick Diva aan te schaffen. Ojee, dit is alweer mijn zestiende MAC lipstick!
 De blush heeft een licht bruine kleur en is mooi subtiel op je gezicht. Hij is gemakkelijk op te bouwen, dus voor zowel licht shapen als hardcore shapen is het een aanrader! De pigmentatie is ook erg goed en het blijft ook erg lang zitten. Mijn swatch zat er namelijk de volgende dag nog op!
 Diva!! Wauw, dit is zo'n mooie herfstkleur! Het is een donker/bordeauxrode lipstick met een matte finish. Hierdoor blijft hij lang zitten en blijft hij ook nog eens goed op zijn plek zitten. Dit is mijn nieuwe favoriete en kan er dan ook heel kort over zijn: Hij is geweldig!
 Is het geen plaatje zo samen!
 De swatches, boven Harmony en onder Diva
 En de producten op mijn gezicht:

 Ik ben er echt superblij mee! Hoe vinden jullie deze producten?

20 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. rode lipstick staat je prachtig! *jaloers*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie producten zeg!! En de lipstick staat je zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh die lipstick staat je echt goed!! Maakt mij echt een spook helaas haha.. Ook echt een mooie blush bij elkaar ook echt prachtig x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ze zijn beiden prachtig, wat is de lipstick een pracht-kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De blush is heel mooi, lipstick staat je echt prachtig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ahhh beide producten staan je goed! Ik zit ook al op 13 lipsticks wooops!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige producten!
  Liefs, Sara
  www.oohlablush.be

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oooh prachtig!
  Die lipstick is prachtig

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is Diva toch een prachtige kleur. Hij staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw gave kleuren zeg! Staat je onwijs goed :)

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 11. waa, dit zijn ook letterlijk mijn 2 favoriete mac producten! nu kan ik natuurlijk niet anders dan je terug te volgen op bloglovin' ;) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beide producten staan je erg mooi. Wat staat de lipstick je super zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben zó blij met dit artikel! Ik ben al een hele tijd op zoek naar een mooie bordeauxrode lipstick, deze ga ik zeker proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat is Diva toch prachtig! Staat je super <3

  BeantwoordenVerwijderen