MAC // Velvet Teddy

By | 18:10 19 comments
Ik was al een tijdje nog op zoek naar een mooie nude kleur, het liefst een matte. Nu kan ik niet elke nude kleur hebben en een te lichte kleur maakt me ontzettend bleek, dus kwam ik uit bij de kleur Velvet Teddy van MAC!


 Velvet Teddy is een beetje een bruinige nude kleur en heeft een matte finish, hierdoor blijft de lipstick lang zitten en zit er geen glans overheen.
 Doordat deze nude kleur niet te licht is kan ik deze goed hebben en is hij perfect om als alledaags kleurtje te gebruiken. Wel raad ik aan deze wel te proberen en hem niet zomaar via internet te bestellen. Ik denk namelijk dat niet iedereen hem even goed kan hebben en de ietwat bruine finish kan sommige meiden afschrikken.
 De kleur op mijn arm en op mijn lippen. Het is de perfecte nude dus en de bruine finish is niet heel extreem zoals je ziet!

Wat vinden jullie van Velvet Teddy?
19 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Prachtige lipstick! Mij zou hem niet echt staan denk ik maar jou staat hij echt pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah hij staat je echt heel mooi! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, nude maar net een beetje meer! Ik vind 'm prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleur! Ik vind bruinere nude tinten véél mooier dan die ''huidskleurige'' nudetinten. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat ie bij mij wel heel erg bruin zou uitvallen, maar jou staat ie mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. God wat een prachtige lipstick. Hij is je echt op het lijf geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je mooi ! liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooie kleur lipstick , echt een mooie nude kleur =)
  Hij staat je echt goed !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, erg mooi! Hij staat je ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem zelf ook, hij is zo mooi! Bij mij valt hij alleen wel wat lichter van kleur uit, grappig om te zien dat hij bij iedereen weer ander staat. Bij een vriendin van mij valt hij juist weer rozer uit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw hij staat je prachtig! dit is ook echt zo'n perfecte kleur voor een bruiloft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie kleur! echt een herfstkleurtje!


  http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen