Maybelline // Color Drama Velvet lip pencil

By | 18:25 26 comments
Al op verschillende blogs las ik over de nieuwe lippotloden van Maybelline, het zijn velvet lip potloden en geven ontzettend veel kleur af. Daarbij blijft het ook nog eens ontzettend lang op zijn plek zitten. Ik ben op slag verliefd geworden op dit product. Ik heb ze gekocht bij de Etos, hier waren vijf verschillende kleuren waar ik er vier van heb meegenomen, kijken jullie mee naar deze prachtige kleuren?
 De Color Drama velvet pencils zijn handig in gebruik, de formule is een beetje vettig, maar geeft een semi-matte finish. Hierdoor kan het soms wel een beetje in de lijntjes gaan zitten en kan je het beste van te voren even je lippen scrubben en een lipprimer gebruiken.
Ik heb vier verschillende kleuren gekocht, namelijk In With Coral niet echt heel koraal, meer heel zocht roze, heel fijn kleurtje voor het voorjaar! Fuchsia Desire een fel roze kleur die van je lippen afknalt! Red Essential een klassieke rode kleur, met in sommige lichtvallen een fleugje koraal er doorheen en Berry Much, een mooi paarsrode kleur die perfect is voor de herfst!
Op de swatsches zie je van onder naar boven: In With Coral, Fuchsia Desire, Red Essential en Berry much. Zie je hoe gepigmenteerd ze zijn?
En alle kleuren op mijn lippen, het product geeft heel veel kleur af, dus je hoeft absoluut niet hard te drukken of meerdere lagen op te doen!
 En de full-face foto's:
 Wauw, ik vind dit echt een topproduct en ik ga zeker kijken of er ergens meerdere kleuren zijn, want dit kan nog wel eens een favoriet worden! Hebben jullie deze lip pecils al gezien of misschien zelfs al gekocht? Wat vinden jullie er van?

26 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. wauw geweldige kleuren! ik wil deze ook allemaal! ze zijn goed betaalbaar ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze in de nude kleur (alhoewel ik het eerder een bruintint vind) maar ik ben verliefd. Het blijft zo lang zitten en je voelt 'm niet eens en doordat het een potlood is kan je het ook niet per ongeluk uitsmeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh so much love voor ze! Ze staan je allemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat ben je toch ook een knappe meid mooie sticks! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oke berry much is duidelijk mijn favoriet, prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooie kleurtjes zeg! Ze zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleurtjes! liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit zijn echt zulke bijzondere en mooie lipproducten! Echt prachtig. Ze staan je ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie review. K heb zelf fucshia desire en die moet ik nog uitproberen en reviewen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ooh prachtige kleuren
  de eerste twee coral en fuchsia zijn mijn favorieten!

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pure liefde dit! Deze ga ik zaterdag zeker even aanschaffen hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Berry Much heb ik ook, hij is zo mooi! En leuk dat er een 1+1 gratis actie was hè? Ik heb nog een Color tattoo cream eyeshadow meegenomen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauww! Ik vind Berry Much heel mooi! Perfecte kleur voor in de herfst. Ik heb ze ook in de drogist gezien, moet ze nu toch maar even swatchen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een onwijs leuke kleuren! Krijg meteen zin om ze ook te kopen en te proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk zo in potloodvorm. Dat vind ik er echt gaaf uit zien. Verder staat elk kleurtje je ook ontzettend goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Pretty! Ik heb zelf de donkerste kleur in mijn bezit.

  BeantwoordenVerwijderen