New layout

By | 17:51 16 comments
Ik vond echt dat mijn blog toe was aan vernieuwing, maar het bleef er steeds bij. Ik had er geen tijd voor, geen inspiratie of wist totaal niet wat ik wou. Ik wou het in ieder geval overzichtelijk hebben! En ik vind dat dat goed is gelukt! Mijn beginpagina toont nu 12 berichten en als je op zoek bent naar een artikel dan kan je rechts bovenin je zoektermen in geven. Superhandig, ook voor mezelf! Ook mijn Youtube kanaal staat eindelijk in mijn menu, ik wou hem ook al eerder bij mijn social media icons doen, maar ik had geen idee hoe ik die ook alweer op mijn blog had gezet. Nu hoop ik dat een mooie nieuwe layout mij ook weer motiveert om flink te gaan bloggen!
Wat vinden jullie van mijn nieuwe layout?

16 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wat een mooie lay out, heel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat is mooi geworden!
  Je header vind ik vooral heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit meid leuk gedaan, goed weekend! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een te gekke uitstraling, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je Layout is echt heel mooie geworden! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof zeg! Heb je dit zelf gedaan?

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke layout, mooi overzichtelijk! ik ben ook kortgeleden begonnen met een nieuwe layout en overgestapt naar wordpress :)

  BeantwoordenVerwijderen