W7 // Conceal me and Make-up & Glow bronzing base

By | 20:09 19 comments
 Zelf ben ik nog niet erg bekend met het merk W7, toen ik dit tegenkwam in de OP=OP winkel besloot ik het eens te proberen. Ik was toe aan een nieuwe concealer en ach, die bronzing base zag er ook erg leuk uit en doe me erg denken aan die van chanel.
 W7 is een budget merk en staat vooral bekend om de dupes van de Naked 2 en 3 palettes, namelijk In the Buff en In the Nude, deze heb ik nooit aageschaft omdat ik beide Naked palettes al in mijn bezit heb.
 De bronzer is maar in één kleur beschikbaar en het is een cream bronzer, mijn eerste vraag was wel: Hoe breng ik dit op? Ik ben er nog niet helemaal over uit hoe ik dit moet opbrengen en draag het daarom overdag niet, omdat hij voor mijn lichte huid nogal heftig is. Voor een avondje stappen vind ik het dan juist wel weer mooi en dan hou ik er van om flink te shapen!
 De vloeibare concealer is verkrijgbaar in twee kleuren, zelf heb ik voor de lichtste gekozen. Deze concealer dekt redelijk, maar wil je echt gaan voor een hele dekkende concealer dan zou ik toch voor een ander gaan. Voor alleen het oplichten en het bedekken van kleine oneffenheden dan is dit een prima concealer. Zelf heb ik vaak blauwe kringen onder mijn ogen en heb ik toch een concealer nodig die iets meer dekt!
 Boven heb ik de bronzer geswatcht en onder de concealer, van beide is maar één veeg gebruikt.
Hier heb ik ze beide ingeblend en zie je dat de bronzer nog vrij donker is voor mijn huid.

Al met al vind ik W7 echt wel een mooi merk en wil ik graag nog meer proberen, ik wil namelijk nog graag het In the Night palette in mijn collectie hebben!
W7 is verkrijgbaar bij de meeste Op=Op winkels en bij de Big Bazaar!

19 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Zucht, waarom verkopen ze dit niet in België :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog niks van W7 maar heb er veel goeds over gehoord.
  Het doosje van de bronzer vind ik ook heel leuk hihi.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie producten! Jammer dat ze nog wel iets wat donker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten, ik ga eens langs de voordeelshop morgen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor mijn huid zou die bronzer perfect zijn. Ik ben heel erg benieuwd hoe hij je staat. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze lijken me wat donker maar de werking is vast heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die bronzer heeft een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie producten. Zelf heb ik nog niks van w7, maar het In the Night palette lijkt mij inderdaad ook heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie producten. Ik stond zo te twijfelen om de concealer te kopen van W7. Alleen nu zie ik wel dat de concealer nog iets te donker is voor mij.. Leuk artikel! Liefs Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie producten van W7 en leuk artikel! De concealer heb ik ook zien liggen bij Big-Bazar. Liefs x Beautyhoekje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oooh dat bronzer ding is echt zoo leuk!
  lijkt mij zo handig

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er wel erg mooi uit!
  Liefs Gea.
  www.glamview.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooie producten, ben benieuwd hoe het je staat xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat een mooie producten! Lijkt mij een fijn merk :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ziet er goed uit en wat een leuk doosje zeg liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. fijn om dit heel op mijn gemakje eens te kunnen bekijken...ik heb hem ook gezien in de Op=op en had zoiets van nouhhh zou het wat zijn?...Ja nu ik dit lees lijkt het mij wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen