Webshop // Mona Mode

By | 21:44 6 comments
Kennen jullie de webshop Mona-mode? Ik moet heel eerlijk zijn over dat ik hem nog niet kende. Waarom weet ik niet, terwijl het toch een vrij grote en bekende webshop is. Toch denk ik dat het ook voornamelijk een webshop is voor de wat klassiekere dames onder ons. Dames die vooral kwaliteit boven kwantiteit verkiezen en graag langer met een kledingstuk of schoeisel doen. Mona-mode beschrijft zichzelf dan ook als 'elegante, vrouwelijke mode als op maat gemaakt.'

"chique combimode, elegante basics, stijlvolle klassiekers, avondmode, comfortabele vrijetijdsmode, accessoires en schoenen – de collectie bevat veel exclusieve merken van bekende modefabrikanten."
Er wordt gewerkt met natuurlijke materialen zonder schadelijke stoffen, ik weet dat er veel mensen zijn die dat belangrijk of gewoon fijn vinden, dit omdat natuurlijke stoffen meer ademen en vaak mooier aansluiten op je lichaam. Ook voor advies kun je terecht op de site van Mona-Mode, bijvoorbeeld voor pasvormadvies, figuuradvies, maatadvies maar ook voor onderhoudstips kun je hier terecht. De service van deze webshop is goed, je kan gewoon lekker op je gemak thuis passen (en laten we eerlijk zijn, dat is toch wel het fijne aan internet shoppen) en als iets niet goed is of je niet bevalt kan je gewoon contact met ze opnemen.
Ik kan me voorstellen dat niet iedereen van deze klassieke en elegante stijl houdt, maar waarschijnlijk veel van mijn lezers wel en de artikelen die ik heb uitgezocht vind ik superleuk en ook goed te combineren!

Kenden jullie Mode-Mona al en heb je er al eens iets besteld? Wat vinden jullie van deze webshop?

6 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Die schoenen! Ik ga zeker even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kende deze webshop nog niet, wel mooie items zeg! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke webshop! Ik vind de laarsjes heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items, ik kende het nog niet! vooral de laarsjes zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen