EOTD // Everything Burgundy

By | 16:32 23 comments
De laatste jaren is de bordeaux oftewel burgundy kleur echt mijn favoriete kleur, zowel in kleding als make-up! Deze kleur laat mijn groene ogen echt heel mooi uit komen. Laatst scoorde ik bij de weg=pech winkel de Maybelline color tattoo in de kleur Metallic Pomegranate en ik was hier zo blij mee, want deze was al uit het assortiment. Deze color tattoo vormde de basis voor de burgundy kleur. Ook heb ik een 88 palette gebruikt met allemaal aardetinten, hierin zaten ook meerdere bordeaux rode/paarse kleuren. In mijn crease heb ik eerst zachtjes de kleur taupe uit mijn Lorac pro palette aangebracht met een blending brush, zodat het effect meet smockey zou worden.Voor de highlight in het midden, zowel onder als boven heb ik de kleur nude uit mijn Lorac Pro palette gebruikt. De eyeliner die ik heb gebruikt is van Essence en mijn nepwimpers komen van Buyincoins.com, welke wimpers dit precies zijn weet ik helaas niet meer, aangezien ik ze al een hele poos heb!
 Wat vinden jullie van de bordeaux kleuren? En dan vooral op je ogen?

23 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ik vind burgundy prachtig zowel in kleding als in make-up! Gebruik het regelmatig in mijn crease.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw prachtige kleur, mooie look heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een heel erg mooie look, en heel mooie fotos, burgundy is echt een gave kleur voor oog make up!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look heb je gemaakt! Ik vind burgundy/roodtinten moeilijk om in looks te verwerken omdat ik een vrij lichte huid heb en het er vaak uitziet als uitslag of zoiets, maar nu ik dit zo zie ga ik wat meer met die kleur experimenteren denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit bordeaux op mijn ogen gedragen, maar dit brengt me toch wel op andere gedachten... Wauw, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie look! Ik gebruik zelf ook graag burgundy/rood achtige tinten. Vind dat mijn ogen er heel erg goed door uitkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze look is echt wauw! Zo mooi en helemaal niet saai. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig! Ik vind bordeaux ook echt heel mooi om te gebruiken in make-up looks. Ik wil me zelf ook een pallet aanschaffen met bordeauxtinten, zodat ik er wat mee kan experimenteren!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie look! Metallic Pomegranate staat nog altijd op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw dit staat zo ontzettend mooi bij je oogkleur! dat ga ik ook eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen