EOTD // A touch of Cobalt

By | 19:02 20 comments
Even een supersnelle post, maar vandaag had ik eens een andere ooglook dan gewoonlijk. Ik besloot om een kobalt blauw bloesje te dragen, maar welke make-up doe je daar bij? Toen bedacht ik me dat ik nog een kobalt blauwe eyeliner van Essence had liggen. De perfecte kleur bij mijn outfit. Op mijn bewegend ooglid heb ik Taupe van het Lorac Pro palette gebruikt, in mijn arcade boog en onder mijn oog heb ik Sable en Espresso van hetzelfde palette gebruikt en op mijn wenbrauwbot heb ik de kleur White gebruikt, verrassend genoeg ook van het Lorac Pro palette! Mijn mascara is de Miss Manga mascara van L'Oreal! Hoe vinden jullie mijn ooglook geworden? Ik wil ook nog graag experimenteren met een eyeliner in een burgundy/roodpaarse kleur, iemand een tip waar ik die kan vinden?

20 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ypie! Mooie kleur!!! Groet Edwin. www.foto-edwin.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit moet je vaker doen, super mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je mooi, net iets anders dan normaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie frisse look wordt het op die manier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je echt goed dat blauwe lijntje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie ooglook! Ik vind een blauwe eyeliner altijd heel mooi staan, maar vooral in deze kleurcombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooie intense kleur is dit, erg indrukwekkend...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie look! Prachtig de blauwe eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een prachtige look! Dat is weer eens wat anders dan de standaard zwarte eyeliner;)
  xx
  Discover my Stylish Confessions! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooi die gekleurde oogpotlood kan je heel goed hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi en dramatisch. Daar houd ik wel van :D

  BeantwoordenVerwijderen