L'Oreal // Laetitia's pure red

By | 18:02 29 comments
Eerder dit jaar had L'Oreal al de Nude Collection die bestond uit vier lipsticks en nu in het najaar komt L'Oreal met de Pure Red Collection, deze bestaat ook weer uit vier lipsticks. Van de vorige collectie sprak geen één nude kleur me echt aan, maar met deze collectie was er één rode kleur die ik echt moest hebben, namelijk die van Laetitia!
Julianne Moore, Blake Lively, Laetitia Casta en Doutzen Kroes kregen allemaal hun eigen rode lipstick. De verpakking is net als de lipstick mat. Het matzwarte met de gouden details geeft het een dure uitstraling.
 De lipstick heeft een dieprode kleur en is perfect voor de herfst en winter periode. Ik heb hem laatst gedragen toen ik een dag moest werken en ik hoefde hem alleen maar bij te werken na het eten eigenlijk was het toen nog niet nodig! Deze blijft zo goed en lang op zijn plek zitten!
 De swatch na één veeg, wat een pigment! ik vind het een lastige kleur om te omschrijven, hij is echt dieprood, maar met verschillende lichtinvallen lijkt het alsof er een paarse gloed in zit. Echt prachtig!
 De kleur is echt prachtig en intens, kijk wel uit met droge lippen, want je ziet gauw velletjes! Ik heb helaas chronisch droge lippen dus van te voren scrubben is een must! 

Deze lipstick is echt een nieuwe favoriet en ik heb hem nu al veel gedragen! Heb jij al iets uit deze collectie gehaald?

29 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ik heb hem toevallig vandaag ook gekocht, hij is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie kleur lipstick =)
  Hij staat je echt mooi.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie intensrode kleur! Helemaal geslaagd!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur, staat je ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor chronisch droge lippen gebruik elizabeth arden elke avond voor het slapen en als je sochtends opsta ! Binnen een week ben je er vanaf ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaauw girl, looking good! Wat een prachtige intense kleur! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig kleurtje! Ik heb er zelf ook vandaag nog mee in mijn handen gestaan <3. Staat je ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie huls, prachtige kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, deze staat je onwijs mooi <3 liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh waarom twijfelde ik nou... Nu wil ik hem toch wel erg graag! Hij is zoo moooooooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een geweldig kleurtje! Staat je onwijs mooi :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie dieprode kleur! Ik heb zelf die van Doutzen, maar daar ben ik niet zo enthousiast over. Dat ligt vooral aan de kleur, een beetje nuderoze, die past niet zo goed bij me..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zag m toevallig vandaag ook in de winkel! Erg mooie kleur idd!

  BeantwoordenVerwijderen