MAC // The matte lip collection

By | 20:38 24 comments
Zoals bijna iedereen die mijn blog leest wel weet, ik hou van de matte lipsticks van MAC. Dan kun je dus ook wel begrijpen dat ik helemaal blij was dat er een limited edition collectie met matte lipsticks uitkwam. Jup, limited edition en ik ben bang dat het al overal is uitverkocht! Toch schrijf ik dit artikel, omdat ze ook nog verkrijgbaar zijn op eBay! Ik heb vier lipsticks aangeschaft van deze collectie, namelijk: Styled in Sepia, Pander me, Nouvelle Vogue en Fashion Revival. Fashion Revival was zo snel uitverkocht dat ik deze dus op eBay heb besteld.
Benieuwd hoe deze kleuren mij staan? Kijk dan snel verder!

 Van links naar rechts dus Styled in Sepia, Pander me, Nouvelle Vogue en Fashion Revival.
Swatches van boven naar beneden: Fashion Revival, Nouvelle Vogue, Pander me en Styled in Sepia.

Styled in Sepia wordt beschreven als een 'Dirty cement beige', het is dan ook echt een bruine kleur met een beetje grijs er in. Ik vind hem erg mooi, maar ik moet wel op mijn andere make-up letten, deze lipstick moet je echt goed combineren met een mooie bronzer en met een neutrale ooglook of een mooie bruine smockey eye.
Pander me wordt beschreven als 'Peachy Mocha' en is een mooie nude kleur met een oranje ondertoon. Bij mij is hij niet erg nude omdat ik een hele lichte huid heb, maar ik denk dat het ook super goed staat bij meiden met een getinte of donkere huid! Ik denk dat deze mooi is in combinatie met een bruine of zwarte smockey eye.
 Nouvelle Vogue wordt beschreven als 'Soft blue pink' en is dus een mooie lichtroze kleur met blauwe ondertoon. Een blauwe ondertoon laat je tanden witter lijken. Ik had nog niet zo'n soort kleur en het schijnt dat Nouvelle Vogue heel erg lijk op Please me van MAC. Deze lipstick zou ik combineren met een romantische ooglook in zachte kleuren.
 Fashion Revival wordt beschreven als 'Deep Raspberry' en is echt mijn favoriet van de vier, wat is dit een prachtige najaarskleur! Een hele aparte kleur, bordeauxrood met een paarse ondertoon, ik vind hem lastig te beschrijven. Deze zou ik combineren met een neutrale ooglook met een zwarte eyeliner.
 En als laatste nog een foto van de prachtige lipsticks!
 Wil je deze lipsticks ook? Misschien heb je nog geluk en kan je ze scoren bij een MAC counter, anders kan je ze ook op eBay bestellen en wel hier. Deze verkoper is betrouwbaar en hier heb ik zelf ook Fashion Revival gekocht.

Hebben jullie ook wat gehaald van deze collectie, of willen jullie nog wat halen?

24 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Oh wauw wat een geluk dat je er zoveel hebt kunnen bemachtigen! Nouvelle Vogue en Fashion Revival vind ik het mooist, en staan je ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren ! Ze staan je allemaal goed

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een beauty's! Fashion Revival is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had de roze in mijn mandje, ik twijfelde om hem te bestellen en toch niet gedaan. Nu heb ik spijt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh wooooow wat een mooie kleurtjes! fashion revival is prachtig!

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een prachtige kleuren! Perfect ook voor dit najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fashion revival vind ik echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nice colours! I only have one MAC matte lipstick (in Lady Danger) but I love it! :)

  xo T.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw erg mooi, die bruine is niet zo mijn ding maar die ander ezijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, suuuupermooie lipsticks! Ik vind alle kleurtjes prachtig, maar de eerste 2 zou ik zelf eerder kopen omdat ik zulke kleutjes echt nog niet heb. Wishlisted!
  Bedankt voor de follow meid, ik volg je terug ;)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 11. de laatste vind ik wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een prachtige lipsticks! Ze staan je allemaal ook super mooi :) xo keysofanouk.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleurtjes zijn het! Die laatste is echt prachtig!
  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie lipsticks, heb zelf Nouvelle Vogue van de collectie gekocht! Ik vind ze je allemaal heel mooi staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah ik ben ook groot fan van de matte varianten van MAC!
  Zelf blijf ik trouw aan Diva en Smoked Purple, maar Fashion Revival ziet er ook erg mooi uit (:
  Op eBay bestellen blijf ik toch een beetje een risico vinden met de MAC lipsticks...

  BeantwoordenVerwijderen