Personal // 5 reasons why I smile

By | 17:14 17 comments


Ik hou van lachen, vaak en veel. Mensen die mij goed kennen weten dat ik prettig gestoord kan zijn en met mijn vriendinnen kan ik ook de grootste lol hebben. In dit artikel geef ik jullie vijf redenen waarom ik lach, eigenlijk zijn het voornamelijk dingen die mij gelukkig maken!

 1.       Vriendinnen
Ik spreek veel met mijn vriendinnen af en zou absoluut niet zonder ze kunnen. Er is altijd iemand die voor me klaar staat en andersom sta ik ook altijd voor hun klaar. We kunnen elkaar gelijk bellen als er iets is. Gister zijn we met zes meiden naar Slagharen geweest en daarna heerlijk uit eten geweest, we hebben echt een supergezellige dag gehad. Al deze meiden ken ik inmiddels al jaren en met de ene ga ik meer om als met de ander, maar daarom zijn ze wel allemaal even belangrijk voor me. Ik weet bijna wel zeker dat dit vriendinnen voor het leven zijn.

2.       Bloggen
Ook al komt er niet zo vaak meer een artikel online door tijdgebrek, bloggen is toch mijn grootste hobby. Ik word er echt blij van! Ik probeer zo veel mogelijk na te denken over nieuwe artikelen en probeer ook bij anderen inspiratie op te doen. Ondanks dat ik niet veel artikelen kan plaatsen blijft mijn blog toch steeds meer volgers krijgen, heel erg bedankt dat jullie me allemaal nog blijven volgen! Ik heb wel een licht ring voor mijn camera besteld, dus als die binnen is kan ik hopelijk in de avond ook fotograferen. Zeker een must nu het steeds vroeger donker wordt.

3.       Make-up
Dit klinkt misschien gek, maar ik word echt blij van make-up. Als ik naar mijn stash kijk ook… misschien klinkt het heel materialistich voor sommigen, maar het komt ook meer doordat ik steeds meer high end merken in mijn stash krijg en hier toch ook zelf voor spaar. Hierdoor ben ik dus ook heel zuinig op mijn stash en berg ik het netjes op. Ik kan ook gelukkig worden van opmaken, lekker een muziekje aan, inspiratie opzoeken en daarna een look maken en hiervoor ook lekker veel tijd nemen! Heerlijk!

4.       Mijn familie
Mijn ouders staan altijd voor mij klaar en respecteren mij en mijn keuzes altijd, ik heb het zo getroffen met hun! Onze hele familie is vrij klein, ik heb één nicht waar ik een hele goede band mee heb, ze is vijf jaar ouder dan mij, maar doordat onze leeftijden nu dichter bij elkaar liggen dan toen ik bijvoorbeel tien was en zij vijftien komen we steeds dichter bij elkaar. Ook bij de rest van mijn familie kan ik gewoon altijd terecht, dit vind ik een fijn idee, vooral omdat ik geen broers en zussen heb.

5.       Mijn katten
Ik hou van dieren, al sinds mijn geboorte ben ik helemaal opgegroeid met katten. We hebben altijd rode katers gehad en nu hebben we ook weer twee van bijna vijf jaar. Het zijn twee ontzettende verschillende katers, dat maakt het nog leuker. Als ik me alleen voel is er altijd iemand om me heen en om mee te knuffelen. Het is heel raar, maar als ik me niet goed voel of even niet lekker in mijn vel zit dan voelen ze dat aan, ze gaan tegen me aan liggen en geven kopjes. Ik weet nog goed dat ik heel erg ziek was, ik had de ziekte van pfeiffer. Beide waren ze niet bij me weg te slaan en gingen ze steeds bij mij liggen op de bank. Nee, ik zou niet zonder katten kunnen!

17 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. leuk om dit te lezen, voorla dat stukje van familie is voor mij wel herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn artikel! En ah, ik had vroeger ook een kat en ik mis haar zo <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Herken elk stukje wel in mezelf, grappig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik herken mezelf helemaal in dat stukje van katten. Ikzelf heb 4katten, een hondje en dwergkonijn en zou geen enkele kunnen missen. Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen en ik ben het op een paar punten zeker met je eens.
  Katten ben ik echter (helaas) allergisch voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk lijstje! Bijna alles van het lijstje maakt mij ook heel erg blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah ik ben ook gek op katten en bloggen! Leuk lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk lijstje zeg. Bij de meeste dingen kan ik me zeker aansluiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geniet van deze positieve dingen in het leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. & ik word helemaal blij van al deze leuke dingen. Ik word ook heel blij van make-up hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg leuk om te lezen, bij mij komt dit wel aardig overeen (als ik make up mag inwisselen voor jurkjes ;)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk en goed bedacht! Mooi geschreven ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel leuk! leuk bedacht

  liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen