TAG // Autumn Tag

By | 16:32 17 comments
Het is weer tijd voor een tag, en hij is lekker aangepast op het weer van vandaag... de autumn tag!
Wat is er zo leuk aan de herfst ? 
Eigenlijk hou ik helemaal niet zo van de herfst, maar toch vind ik de huiselijke gezelligheid ook wel weer heel fijn! Met een deken op de bank, serie of film er voor, lekkere warme chocolademelk! Ook vind ik het leuk om mijn make-up op de seizoenen aan te passen, dus na maanden felle en vrolijke lipsticks te hebben gedragen wordt het weer tijd om wat donkere kleuren te dragen! Ik ben trouwens ook jarig in de herfst!

Favoriete herfst drankje?
Warme chocolademelk met slagroom, of is dat meer voor de winter? Ach na een dagje shoppen met een paraplu op is het tijd om in een café lekker warme choco te drinken hoor!

Favoriete geurkaars?
Heb ik niet, ik ben voor heel veel geurkaarsen allergisch en krijg dan uitslag op mijn gezicht, niet alleen kaarsen hoor, maar van heel veel dingen wat sterk ruikt, zoals Brise die je in je huis kan plaatsen en geuren verspreid. Jullie kunnen je dan vast voorstellen dat ik geen enkele geurkaars in huis durf te halen.
Beste lipstick voor de herfst?
Ik heb er twee, mag dat ook? Ze zijn beide van MAC, namelijk Twig, een prachtige rood-mauve kleurtje voor overdag en Diva, een bordeauxrode kleur die ik vooral op doe als ik een dagje of een avond weg ga!

Go to moisteriser?
Ik hou van de cremé van Inecto! Het is een hele grote pot die ruikt naar cocos. Ik heb hem bij de Action gekocht voor maar twee euro geloof ik, ik weet niet of ze hem nog hebben. Ik merk namelijk dat ik altijd wat last krijg van kleine bultjes op mijn huid als het kouder wordt, maar dit laat ze echt verdwijnen!
Favoriete muziek?
Ik vind zoveel muziek leuk, meestal luister ik gewoon wat net uit is.

Favoriete herfst outfit 
Zwarte skinny met hakken, een leuke top of trui en mijn bordeauxrode nepleren jasje. Sowieso hou ik echt van de bordeaux kleuren!


Go to oogschaduwkleur?
Het hele Lorac Pro palette, van zachtbruin, mauve tot cranberry en donkerpaars! 12 kleurtjes en je kan er zo veel verschillende looks mee maken.
Autumn treat ?
Pepernoten en speculaas! Haha ik krijg van die smaak echt een najaarsgevoel!

Wat vinden jullie van de herfst en van deze tag?

17 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Heerlijk om te lezen, ik ben gek op de herfst en omg wat jammer dat je allergisch bent voor geurkaarsen. Ik heb nu zin in warme chocolade melk x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de herfst een heerlijk jaar getijden, echt genieten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh geurkaarsen zijn heeeeerlijk! Liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag! Wat balen dat je allergisch bent voor veel geurkaarsen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag! Mooie lipstick kleurtjes ook, perfect voor de herfst :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke tag! Wat een prachtig oogschaduw palette zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt de tag leuk ingevuld! Ik ben het ook helemaal met je eens wat betreft de Diva lipstick. Prachtige kleur, zeker nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag om te lezen! als je erover nadenkt zijn er genoeg fijne dingen aan de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke tag, en wat een mooie foto's heb je erbij geplaatst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die kleuren lipstick zijn geweldig. En jarig zijn in de herfst, wauw. Ik ben jarig in de lente, ook leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil zo graag de Lorac Pro, hij lijkt me zo mooi! De herfst is mijn favoriete seizoen, zolang het maar niet regent haha!

  BeantwoordenVerwijderen