Chanel // La Raffinée & La Sensuelle

By | 09:33 18 comments
Ik heb weer een paar pareltjes in mijn stash. Zo nu en dan heeft de ICI Paris mooie acties met lipsticks en dan trakteer ik mezelf op twee lipsticks. Ik had al lipsticks van YSL en ik was heel erg benieuwd naar die van Chanel en dan vooral de Rouge Allure Velvet lipsticks. Ik heb twee gekocht, in de kleuren La Raffinee en La Sensuelle. 
  Zoals de naam al zegt hebben de Rouge Allure Velvet lipsticks een velvet finish, dit is ook wel te vergelijken met de Satin finishes van MAC. Persoonlijk vind ik deze finish heel fijn, hij is niet uitdrogend en geeft een matte uitstraling. De pigmentatie is prachtig en de lipstick glijdt als fluweel over je lippen.
De hulsen zijn prachtig! prachtige zwarte hulsen waar je met één klik de lippenstift uit klikt. De hulsen van de lipsticks zelf zijn goud.
 La Raffinee is een lastige kleur om te omschrijven. Hij neigt naar roze, maar echt roze wil ik hem niet noemen, misschien neigt hij iets meer naar mauve? Het is in ieder geval een prachtige kleur voor dagelijks gebruik. Dit is een lipstick die ik draag naar school en stage.
La Sensuelle is een klassieke dieprode kleur. Dieprood, dus geen burgundy of fel rood. La sensuelle zit daar net tussenin. Dus als je een echte rode kleur net te klassiek of te vel vind en een burgundy kleur net te donker dan is dit de perfecte kleur! Deze kleur zou ik op doen als ik een avond zou gaan stappen of een speciale gelegenheid heb.
 
Swatches; De bovenste swatch is van La Raffinee en de onderste van La Sensuelle.
 La Raffinee
 La Sensuelle

De houdbaarheid is goed, hij blijft met gemak een paar uurtjes zitten. Na het eten of drinken moet hij wel even bijgewerkt worden, maar deze lipstick glijdt zo gemakkelijk over je lippen dat dat geen probleem is.

Hebben jullie ook lipsticks van Chanel? Ik wil zeker meer van de Rouge Allure Velvets aanschaffen en ik hoop dat ze ook snel meer kleuren hiervan gaan uitbrengen!

18 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ypie! Mijn voorkeur gaat naar La Raffinee !! Groet Edwin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw ze staan je allebei erg mooi! Ik kan niet kiezen welke kleur ik het mooist vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. la rafinnee is een ontzettend mooie kleur vind ik

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beide twee prachtige kleurtjes! La Sensuelle heb ik ook. Ik draag hem heel vaak. Zeker nu de herfst weer aan de gang is. Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Chanel heeft ontzettend fijne lipsticks! Heel mooi zijn ze.
  Ik heb zelf twee lipsticks van de rouge coco lijn. <3

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh my wat een mooie lipsticks! Ze staan je echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleurtjes! Vooral La Raffinee vind ik echt heel erg mooi. Zelf heb ik nog geen Chanel lipsticks maar er staan er zeker een aantal op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kleuren! Ik heb La Raffinee ook en ben er super blij mee !

  BeantwoordenVerwijderen