Instadiary //

By | 18:45 11 comments
Mijn MAC lipsticks, alleen is de lipstick houder inmiddels al vol // Mijn favo serie op dit moment, One Tree Hill // Het Simpsons eye quad gewonnen // Mijn eerste NYX bestelling // Burgundy ooglook // NYX Copenhaden matte lipstain // Nieuwe kussentjes in mijn bank // Mijn Halloween bambi look // Lip combi // Birthday selfie // Cuties die samen slapen // Selfie met mijn favoriete my lips but better lipstick: Modesty van Mac!

Volg jij mij al op Instagram?

11 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wat ben je toch een mooie meid, die poezen zijn zo schattig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mac lipstick envy over here! Super leuke post! En wat ben je een mooi meisje inderdaad :)! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige lipsticks. Leuke foto's!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke diary, en wat een boel lipsticks zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke halloween look had je gemaakt<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha je halloween look was echt gaaf!!
  De laatste foto is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om te zien dat iemand ook lekker zoveel M.A.C lippies heeft!x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt al een mooie collectie MAC lipsticks! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen