Wishlist // Santa, please bring this to me

By | 15:36 19 comments
Ik ben er vroeg bij, maar mijn wishlist is dan ook vrij groot! Helaas vieren wij geen Sinterklaas of Kerstmis met cadeautjes, dus ik zal mezelf moeten trakteren. Om alles in één keer te kopen wordt wel wat duur, maar ik weet bijna zeker dat alles wat hier staat van mij gaat worden. Ben je benieuwd wat ik allemaal nog graag zou willen hebben? Kijk dan mee!
Stila // Eyes are the window palette Mind
Mac // Ruby Woo lipstick
Mac // Bluw Brown pigment
Too Faced // Chocolate bar palette
Thierry Mugler // Alien Parfum
Mac // Soft&Gentle MSF
Anastasia // Dipbrow Pomade in Blonde
Zoeva // Rose gold complete eye set

Hebben jullie al enkele van deze producten? En bevallen ze?

19 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ik heb nog geen enkele product van je wishlist. Ik wil wel zo graag zoeva kwasten gaan bestellen. Ik heb er namelijk veel goeds over gehoord.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die palettes zien er erg mooi uit! Grappig, ik heb Ruby Woo ook op m'n wishlist staan. Zooo pretty is die!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie wishlist zeg: vooral die Zoeva (ogen) kwastenset :-) Die zou ik ook nog zeker in bezit willen hebben hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie een hoop moois hihi :) Hopelijk word je verwend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie producten zeg. Dat palette van Stila ziet er zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oeijjj het choclate bap palette, dat zou ik ook wel heel erg graag willen krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige items allemaal <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie wishlist! De chocolate bar mag ook wel meteen mijn kant op komen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh, wauw. Ik vind het altijd super lastig om te bedenken wat ik wil vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige items vooral de .. oho wacht allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie producten! Ik heb het Chocolate Bar Palette van Too Faced besteld tijdens Black Friday, ik ben zo nieuwsgierig, ik hoop dat hij snel binnenkomt. Soft & Gentle van MAC lijkt me ook een geweldig product. x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooi lijstje met fijne items! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie lijst! Ik heb Ruby Woo van MAC. Het is inderdaad een prachtige kleur, maar héél droog. Wat dat betreft is het mijn minst favoriete van al mijn MAC lipsticks omdat hij je lippen enorm uitdroogt. Maar het is een feit dat de kleur gorgeous is!
  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zoeva heeft erg gave kwasten. Zelf heb ik hun veganistische set vorig jaar gekregen, die kwasten werken nog elke dag perfect!

  BeantwoordenVerwijderen