Inspiration // NYE Make-up

By | 20:40 8 comments
Morgen is het alweer de laatste dag van het jaar! Gaan jullie nog wat leuks doen morgen overdag en op new years eve? Ik ga morgen iets doen met een vrienden en morgenavond na 12 uur naar een feesttent die hier elk jaar staat, supergezellig! Ik vind het altijd leuk om van te voren na te denken over mijn make-up, dus voor als je nog niet weet wat je met je make-up wilt doen morgenavond, hier wat inspiratie! Natuurlijk is deze inspiratie ook leuk voor andere dagen!


 Ik ben benieuwd wat jullie looks zijn geworden, misschien kunnen jullie ze me laten zien via Instagram?
Ik wil jullie bij deze een hele prettige en voorspoedige jaarwisseling wensen, ik hoop dat ik jullie in 2015 terug zie!
Liefs, Ypie8 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Heerlijke inspiratie! Heb ik wel nodig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De looks zijn allemaal zo geweldig! Ik ga eerst eten met mijn ouders, oma en misschien nog wat mensen en dan stappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie looks, die rechtsboven moet ik nog steeds een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig <3

  I wish you the best for 2015!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heftige looks allemaal, maar daarmee perfect voor NYE! Of een ander feestje natuurlijk, want no way dat ik een jaar ga wachten met het uitproberen van deze. X

  BeantwoordenVerwijderen