Instadiary //

By | 14:50 13 comments
 Krullen gemaakt zonder hitte, helaas zakken ze bij mij zo snel uit, iemand tips daarvoor? // Eindelijk een hele lipstickhouder vol met MAC lippies // Voor het eerst nepnagels op, deze zijn mooi kort // Perspakketje van Dr Hauschka, binnenkort kan je hier een review van verwachten // TMS bestelling binnen, eindelijk goede kwasten // Mijn ogen opgemaakt met mijn nieuwe Wet n Wild Comfort Zone palette, hierin zit een dupe van MAC's Blue Brown pigment
Mijn nieuwe kwastenset, hier vind je een review // Samen met een vriendin en onze moeders zijn we laatst naar de kerstmarkt in Oldenburg geweest // Mijn Beautybay bestelling, deze had ik geplaatst met de Black Friday kortingen // Het Stila Mind palette, hier kan je een review lezen // Dit stond overal in Oldenburg, is het niet schattig? // Ik wil mijn haar graag in deze kleur krijgen door low lights, doen?

Wil je eerder mijn foto's zien? Volg me dan op Instagram!

13 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Heel leuke foto's hoor!!!! De look met de roze lippie vond ik heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOH zoeva kwasten! Echt helemaal verliefd op! Ik hoop stiekem dat er een setje onder mijn kerstboom ligt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Welke lipstick draag je bij de bovenste foto's rechtsonder? Hij is prachtig,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik draag daar Fashion Revival van MAC! Helaas wel LE, maar hij is verkrijgbaar op eBay :D

   Verwijderen
 4. tip voor de krullen:
  Met jouw lengte haar twee pakjes papillotten kopen bij kruidvat. Na het douchen je haar bijna droog föhnen en heel strak inrollen. 's Nachts je papillotten inlaten met slapen en de volgende dag eruit halen. Gegarandeerd krullen voor 1,5 dag!
  Of met weinig tijd: je haar vochtig(niet nat en zwaar!)maken met een plantenspuit en dan je haar heel strak inrollen. Na een uur je haar droogföhnen en eruit rollen.
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt voor de tip! Ik had nu allemaal kleine knotjes gemaakt een een paar uren laten zitten, maar ze waren echt binnen een uur alweer uitgezakt! Ik ga binnenkort eens met papillotten slapen of een dag inhouden!

   Verwijderen
 5. Hoi,
  Ik kom net jouw blog tegen, omdat ik via google zocht naar een opberg systeem voor mijn lipsticks. Nu is dus mijn vraag, waar heb jij jouw opberg systeem gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen