Stila // Eyes are the window shadow palette Mind

By | 09:14 26 comments
Twee weken geleden was het black friday, dat betekende korting, dus dat betekende ook mijn eerste bestelling op Beautybay. Al een tijdje was ik zwaar verliefd op de Eyes are the window paletten van Stila. Ik had nog geen enkel palette met matte kleuren en de kleuren van het Mind palette leken me prachtig. Ik besloot hem dus te bestellen. Is het geen plaatje? Benieuwd naar wat ik er van vind? Lees dan snel verder!


 Het Stila palette met 12 matte kleuren komt binnen in een blauwe verpakking, leuk! Zeker met de gouden details!
 Eenmaal uit de blauwe verpakking zie je dit... wauw! Wat een prachtig chic palette is dit zeg. Het palette is zeer stevig en vooral erg mooi. Ik hou dan ook heel erg van goud en rosegoud en dit is echt een pareltje in mijn stash. Oke, de buitenkant is van mij helemaal goedgekeurd, maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Is die net zo mooi?
Kijk eens naar die kleuren! In dit palette zitten alle kleuren die je nodig hebt. licht en koele kleuren tot donkere en warme kleuren. Hiermee kun je eindeloos combineren.
De bovenste drie kleuren heten Brilliance, Instinct en Reason, dit zijn de standaard wit, grijs en zwart. Handig ik had nog geen mooie grijze oogschaduw en Brilliance is een perfect highlight kleur voor onder je wenkbrauwen..
Daaronder zitten de koele roze/paarse tinten met de namen Imagination, Observation en Thinker.
De rij daaronder is al iets warmer en hebben de namen Genius, Wit en Creativity. Wit is een prachtige overloop kleur voor in de crease. 
De onderste rij bevat hele warme kleuren genaamd Understanding, Perception en Intellect.
Perception is echt een prachtige warme kleur, heel mooi als je hem combineert met Intellect.
En dan de swatches, de swatches zijn van links naar rechts en van boven naar beneden gemaakt.
 De kleuren zijn werkelijk prachtig gepigmenteerd, wat zijn ze intens. Echt het perfecte palette met allemaal matte kleuren. Ik weet zeker dat ik dit palette erg vaak ga gebruiken. Binnenkort ga ik jullie een look laten zien met dit palette.

Het palette is onder andere te koop op www.beautybay.com voor €36,80.

Hebben jullie ervaring met Stila? Zouden jullie dit palette in je stash willen hebben?

26 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Mooie plalette! Een pareltje van goud met prachtige kleuren oogschaduw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat is dit palette mooi zeg!

  Ik heb je trouwens genoemd als een van mijn favoriete blogs in mijn Liebster Award maar dan anders post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG! Deze zou ik echt ook heel graag willen. Vind looks met matte kleuren altijd heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige en intense tinten,heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooie palette. Prachtige kleuren!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een goede pigmentatie zeg! Ik had ergens een keer een minder positieve review van dit palette gezien en daardoor niet meer verder over aanschaf nagedacht, maar nu begin ik toch te twijfelen hihi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind stila een heel leuk merk en twijfelde nog over dit palette. Hij komt zeker op mijn wishlist. Wat is hij mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Komt zeker nog in mijn stash terecht! Echt prachtig!
  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw wat een pigment zeg! Dit is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Holy crap! Dit palette is gewoon perfectie in een doosje. Ik denk dat dit serieus het mooiste palette is dat ik ooit heb gezien!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een luxueus palette vol met prachtige kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wauw, dit is helemaal aan mij besteed! Ik vind matte oogschaduws prachtig en ik geloof dat ik deze maar gauw moet bestellen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is prachtig! Ik hou ontzettend van matte kleuren en ik moet deze op mijn wishlist zetten :).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw deze moet ik hebben! Echt wat een prachtig palette, thanks girl <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel erg mooi & wat een prachtige swatches! Benieuwd naar een look hiervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow, wat een intense pigmentatie! Echt verbluffend! :-O

  Ik vond je blog nog maar net, en volg je nu op Bloglovin! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw in 1 woord echt adembenemend wat mooi! De foto's zijn ook echt prachtig<3 Maar wat is dat palette een pareltje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja, deze wil ik zeker aan mijn stash toevoegen! De prijs vind ik trouwens best meevallen voor wat je krijgt! Wat een enorm mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen