Urban Decay // Vice 2 replica

By | 17:17 19 comments
Eerst was ik echt helemaal into de replica producten. Ik vond het niet waard om veel geld uit te geven aan make-up. Inmiddels zie ik daar de waarde wel van in en koop ik zo nu en dan een duurder make-up product. Toch heb ik nog steeds niks tegen replica's. De pigmentatie is over het algemeen vaak top en ik grijp toch heel vaak naar mijn replica producten. Toen ik een replica van het Vice 2 palette van Urban Decay vond wou ik die dan ook graag uitproberen! Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!
 De buitenkant van het replica palette is exact hetzelfde als het echte palette, de uitstraling van het palette is werkelijk prachtig. Ook is het een ontzettend stevig palette en het belangrijkste: Hij kwam helemaal in goede staat bij mij aan.
UD staat net als in het echte palette in een soort diamant geschreven. Geen idee hoe ik het anders moet omschrijven haha!
 Dan de inhoud van het palette. De kleuren zien er op het eerste gezicht mooi uit, ook zit er een kwast bij die ik hoogstwaarschijnlijk niet ga gebruiken. Gewoon omdat ik bijgeleverde kwasten bij paletten kwalitatief niet goed genoeg vind. Bij elke kleur staat een naam, net zoals bij het echte palette.
 Hier zien jullie de twintig kleuren met bijbehorende namen. Ik vind de kleuren erg mooi en de meeste kleuren bevatten een shimmer. Hoewel ik de laatste tijd erg into de matte oogschaduw ben vind ik een shimmer toch wel erg mooi. Oke, ze zien er dus mooi uit, maar zijn ze ook goed gepigmenteerd?
 Daarop zeg ik volmondig ja! Wauw, wat een pigment. Op een paar lichte kleuren na zijn ze prachtig gepigmenteerd. Waarschijnlijk zal het pigment iets minder zijn dan bij het echte palette, toch vind ik het pigment van dit replica palette top! Dit palette zal ik ook vaak gebruiken!

Dit palette kan je kopen op www.aliexpress.com of op www.t-mart.com.

Wat vinden jullie van replica palettes? Hebben jullie zelf ook replica's?19 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ik vind ze wel leuk, zeker deze vind ik erg mooie kleurtjes hebben. De echte palettes zijn voor mijn budget een beetje te duur.
  Groetjes Irene.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kleurtjes en goede kwaliteit. Ik vind replica paletten erg leuk, zeker omdat ik sommige paletten wel redelijk vind, maar niet mooi genoeg voor de prijs. Door replica's kun je dan het palet toch nog een soort van hebben zonder er zoveel voor te hoeven betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw ziet er goed uit en wat een mooie layout meid liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ziet er echt super uit. Ik heb zelf (nog) geen replica's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Zeker voor een replica! :) Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die ziet er echt prachtig gepigmenteerd uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's zeg en een prachtig palette. De kleuren zien er ook echt goed uit: zeker mooi palette hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, toch meer pigment dan ik verwacht had. Heb enkele replica's van Too Faced maar die zijn niet zo goed als deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh wow wat een mooie kleurtjes allemaal
  hier kan je wel wat mee ;)

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kleuren! De pigmentatie is echt top.
  Zo zie ja maar dat het 9 van de 10 keer wel waard is om geen replica te kopen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die alieexpress werkt enkel via visa.. Betrouwbaar?? Kan je er me eventueel eens een mailtje over sturen? info[AT]essentialhonesty.be

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een goede namaak! Je zou ze bijna niet van echt onderscheiden!

  BeantwoordenVerwijderen